Rolluiken Schoonmaken & Ombouwen

Locatie: Eindhoven

Gemakkelijk én schoon

Recentelijk heeft De Rolluiken Schoonmaker weer een klant blij mogen maken. Met veel plezier en passie heeft onze held de Rolluiken omgebouwd én schoongemaakt in een prachtig pand in Eindhoven.

 

 

Zo doet onze held dat

Dit zegt de klant

"Rolluiken laten ombouwen? Laat het aan De Rolluiken Schoonmaker over!"

kan deze held u helpen?

Gespecialiseerd in alles rondom rolluiken staat deze held voor u klaar. Schoonmaken, reparaties, onderhoud en meer, hij doet het allemaal.. Uw rolluiken laten ombouwen tot een elektrische- of smart variant? Wordt geregeld. Nieuwsgierig of De Rolluiken Schoonmaker u kan helpen? Neem snel contact op. We staan voor u klaar.

andere tevreden klanten

dit vind men van de rolluiken schoonmaker

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0★★★★★ Gebaseerd op 598 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Wij hebben sind 3 a 4 jaar rolluiken hangen. Nu begaf de rolluik van de kamer van mijn dochter het helaas. De gene die bij ons de rolluiken heeft geplaatst kreeg ik geen gehoor meer. Ben een jaar bezig geweest met die beste man maar kwam steeds van een koude kermis thuis.Totdat Mo op me pad kwam om ons te helpen. Ik legde mijn probleem uit en stuurde wat foto’s en hij zal na zijn vakantie de planning rond gaan maken want hij had idd nog vakantie toen ik contact met hem opnam.Afspraak gemaakt en idd gisteren een nieuwe motor geplaatst en alles werkt weer gelukkig.Raad deze man echt aan ook als je nog van plan bent om rolluiken te laten plaatsen.Gr Michael van LentMichael Van L.Michael Van L. ★★★★★ Superrrrr. Vriendelijke mensen. Komen netjes hun afspraak na. Harde werkers. Prachtig mooi resultaat. Rolluiken en overkapping zien er weer uit als nieuw. Top!!Marlie H.Marlie H. ★★★★★ Fijn bedrijf! Duidelijke communicatie. Verstand van zaken. Rolluiken, ramen en dakgoot keurig schoon! Wat een flinke klus was na 25 jaar! Tevreden klant en nu bellen we eerder!!Saskia H.Saskia H. ★★★★★ Zeer tevreden. De eigenaar neemt zelf contact met je op en bespreekt alles. De medewerkers zijn zeer beleefd, weten wat ze doen. Zeker een aanrader.Wendy J.Wendy J. ★★★★★ Ik ben zeer tevreden over t werk en t personeel .Zeer netjes beveel ze iedereen aan.👍🏻Iris van den W.Iris van den W. ★★★★★ Hele goede service van de rolluikenschoonmaker en hele vriendelijke en nette monteurs zijn er bij mij geweest. Ik ben super tevreden met het resultaatJosé S.José S. ★★★★★ TopeTope ★★★★★ Kwam op de afgesproken tijd. Heeft alles netjes gereinigd en de ramen erna boven en eronder af gedaan. Top!Debbie D.Debbie D.js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 598 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 598 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?