Rolluiken laten ombouwen

Jouw rolluiken laten ombouwen naar elektrisch of smart? Wij regelen het.

Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van rolluiken. We toveren jouw traditionele rolluiken om naar elektrische-, of slimme rolluiken voor het ultieme gebruiksgemak. Wij zorgen voor een snelle, effectieve service van de hoogste kwaliteit. En dat altijd met een glimlach.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Waarom kiezen voor De Rolluiken Schoonmaker?

Hij biedt u:

  • Altijd de best passende oplossing
  • Gratis inmeten en kennismaking
  • Vakkundige montage
  • Service met een glimlach
  • Enkel de hoogste kwaliteit
  • Snel, effectief en efficiënt

Klinkt dit nu te mooi om waar te zijn? Neem dan direct contact op!

ROLLUIKEN vakkundig laten ombouwen

"Rolluiken laten ombouwen? Laat het aan De Rolluiken Schoonmaker over!

Wilt u uw rolluiken laten ombouwen naar een elektrische- of smart variant? Reken dan op de uitstekende service en kwaliteit van De Rolluiken Schoonmaker. Deze held zorgt niet alleen voor een vakkundige montage, maar biedt ook altijd hoogstaande service met een lach. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze werkwijze

1. Inmeten

2. Prijsberekening

3. Inplannen

4. OMBOUWEN!

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Niet te vergeten!
onderhoud en nazorg.

Nadat we uw rolluiken hebben omgebouwd, laten we u niet aan uw lot over. Bij De Rolluiken Schoonmaker geloven we in het bieden van uitgebreide nazorg. U krijgt advies over het onderhoud zodat u nog langer kunt genieten van uw nieuwe elektrische- of smart rolluiken. Bovendien staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen die u kunt tegenkomen na de installatie. We helpen graag.

Bent u klaar om uw rolluiken te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

Standaard of maatwerk?

Bij De Rolluiken Schoonmaker bieden we rolluiken op maat. Deze zijn dus speciaal afgestemd op uw raam of kozijn. Zowel voor opbouw-, inbouw- en voorzetrolluiken kunt u bij deze held terecht voor professionele montage.

Soorten rolluiken

Elektrische en smart rolluiken bieden beide geavanceerde functies die een verbetering zijn ten opzichte van traditionele, handmatige rolluiken.

 

Wilt u uw rolluiken laten ombouwen, maar weet u niet zo goed wat de verschillen zijn? Geen zorgen. We leggen het voor u uit.

 

Rolluik demonteren door specialist

Elektrische rolluiken

Zoals de naam al doet vermoeden, worden elektrische rolluiken bediend met een druk op de knop. Ze zijn vaak verbonden met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Zo wordt het bediening van een rolluiken wel heel makkelijk. Zo zijn elektrische rolluiken ideaal voor grote of moeilijk bereikbare ramen.

Smart rolluiken

Smart rolluiken tillen gebruiksgemak naar een nog hoger niveau. Ze kunnen zelfs worden geïntegreerd in een smart home systeem. Hierdoor kunt u ze bedienen met uw smartphone en zelfs met spraakbesturing. Ook kunt u schema’s instellen voor wanneer ze moeten openen en sluiten. Dit draagt niet alleen bij aan de beveiliging van uw huis. Maar is ook nog eens energie-efficiënt. Smart rolluiken bieden het ultieme in technologie en gemak.

Meer weten of graag persoonlijk contact?

We snappen heel goed dat u het wellicht moeilijk vind om een keuze te maken. Misschien weet u niet zo goed wat u wilt of heeft u andere twijfels. Maakt u zich geen zorgen. We staan u altijd graag te woord. Hoe kunnen we u helpen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Meestal wel. De meeste soorten handmatige rolluiken kunnen worden omgebouwd naar elektrische- of smart rolluiken. Echter, bij sommige oudere modellen of specifieke types zijn er soms beperkingen. Tijdens ons gratis inmeet en kennismakingsgesprek, bekijken we uw specifieke situatie bieden we u de beste oplossing. We denken graag met u mee.

De duur van het ombouwproces kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal rolluiken, het type rolluik en de complexiteit van de installatie. Meestal kan de ombouw van een rolluik binnen een dag worden geregeld. Ideaal toch?

Onze held neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw bestaande rolluiken niet worden beschadigd. Uw rolluiken, uw woning en natuurlijk ook u worden behandeld met het grootste respect.

Het ombouwen van uw rolluiken naar elektrische of smart rolluiken biedt vele voordelen. Denk hierbij aan een verhoogd gemak, verbeterde veiligheid, energie-efficiëntie en mogelijke waardevermeerdering van uw woning. De kosten voor het ombouwen kunnen variëren, maar veel klanten vinden dat de voordelen de investering ruimschoots goedmaken. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op.

Ja, het onderhoud van uw omgebouwde rolluiken is grotendeels vrij eenvoudig. Veel kunt u zelf doen. We geven u graag advies en richtlijnen voor het onderhoud van uw nieuwe rolluiken. Voor complexere problemen of jaarlijkse onderhoudsbeurten staan we natuurlijk voor u klaar. Ook als u simpelweg geen zin in heeft in het onderhoud hoor. We helpen graag.

Ervaringen van klanten

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0 Gebaseerd op 581 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Super service. Volgens afspraak en netjes gewerkt. Ik raad deze service absoluut aan.Miranda de V.Miranda de V. ★★★★★ We zijn zeer tevreden over het schoonmaken van onze rolluiken. Ze hebben zeer netjes gewerkt en waren erg vriendelijk.Rmg V.Rmg V. ★★★★★ Top service en goed werk afgeleverd!Robin K.Robin K. ★★★★★ Super tevreden over dit bedrijf, hoe ze werken en het resultaat! Snel contact om tot een offerte te komen (zelfs tijdens een feestdag), komen afspraken na, werknemers super vriendelijk en met een top resultaat! Absolute aanrader! En zelfs zonder te vragen wasten ze nog een lichtkoepeltje en dakraampje mee. Top!Jeannine Savelkouls - van L.Jeannine Savelkouls – van L. ★★★★★ De Rolluikenschoonmaker is bij contact snel met antwoorden en een afspraak is makkelijk te maken, kortom uitstekende communicatie.Bij het reinigen van de rolluiken wordt er snel en grondig gewerkt, alles met een lach op het gezicht. Top service en top werk geleverd!GwenGwen ★★★★★ Super goede service. Onze rolluiken zijn weer als nieuw. 2 weken na het maken van de afspraak brak een lint waardoor het rolluik op de kamer ons zoontje niet meer open kon. Na dit gemeld te hebben zijn ze deze binnen 3 dagen alvast komen repareren.Lotte van de H.Lotte van de H. ★★★★★ Geweldig bedrijf! In eerste instantie benaderd voor het schoonmaken van de rolluiken van ons nieuw gekochte huis. Echter bleken de 12 rolluiken op de eerste verdieping in dusdanig slechte staat dat we besloten die te vervangen. Eerst de rolluiken die wel bleven hangen laten schoonmaken. Super netjes en vlot gedaan. Daarna een heldere prijs gekregen voor het vervangen van de rest en meteen een afspraak gepland. Vandaag was het zover. De oude eraf gehaald en die zijn ook netjes afgevoerd door Mo en Co 😉, daarna de nieuwe erop. Met 4 man in 5 uurtjes de klus geklaard 👏🏻 top! Super netjes, lekkere Brabantse mentaliteit, komen afspraken na en werken hard. Niks dan lof! Super bedankt mannen!Maartje Dianta S.Maartje Dianta S. ★★★★★ Geweldig bedrijf! In eerste instantie benaderd voor het schoonmaken van de rolluiken van ons nieuw gekochte huis. Echter bleken de 12 rolluiken op de eerste verdieping in dusdanig slechte staat dat we besloten die te vervangen. Eerst de rolluiken die wel bleven hangen laten schoonmaken. Super netjes en vlot gedaan. Daarna een heldere prijs gekregen voor het vervangen van de rest en meteen een afspraak gepland. Vandaag was het zover. De oude eraf gehaald en die zijn ook netjes afgevoerd door Mo en Co 😉, daarna de nieuwe erop. Met 4 man in 5 uurtjes de klus geklaard 👏🏻 top! Super netjes, lekkere Brabantse mentaliteit, komen afspraken na en werken hard. Niks dan lof! Super bedankt mannen!Maartje S.Maartje S.js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 581 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 581 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?