Rolluiken laten ombouwen

Jouw rolluiken laten ombouwen naar elektrisch of smart? Wij regelen het.

Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van rolluiken. We toveren jouw traditionele rolluiken om naar elektrische-, of slimme rolluiken voor het ultieme gebruiksgemak. Wij zorgen voor een snelle, effectieve service van de hoogste kwaliteit. En dat altijd met een glimlach.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Waarom kiezen voor De Rolluiken Schoonmaker?

Hij biedt u:

  • Altijd de best passende oplossing
  • Gratis inmeten en kennismaking
  • Vakkundige montage
  • Service met een glimlach
  • Enkel de hoogste kwaliteit
  • Snel, effectief en efficiënt

Klinkt dit nu te mooi om waar te zijn? Neem dan direct contact op!

ROLLUIKEN vakkundig laten ombouwen

"Rolluiken laten ombouwen? Laat het aan De Rolluiken Schoonmaker over!

Wilt u uw rolluiken laten ombouwen naar een elektrische- of smart variant? Reken dan op de uitstekende service en kwaliteit van De Rolluiken Schoonmaker. Deze held zorgt niet alleen voor een vakkundige montage, maar biedt ook altijd hoogstaande service met een lach. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze werkwijze

1. Inmeten

2. Prijsberekening

3. Inplannen

4. OMBOUWEN!

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Niet te vergeten!
onderhoud en nazorg.

Nadat we uw rolluiken hebben omgebouwd, laten we u niet aan uw lot over. Bij De Rolluiken Schoonmaker geloven we in het bieden van uitgebreide nazorg. U krijgt advies over het onderhoud zodat u nog langer kunt genieten van uw nieuwe elektrische- of smart rolluiken. Bovendien staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen die u kunt tegenkomen na de installatie. We helpen graag.

Bent u klaar om uw rolluiken te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

Standaard of maatwerk?

Bij De Rolluiken Schoonmaker bieden we rolluiken op maat. Deze zijn dus speciaal afgestemd op uw raam of kozijn. Zowel voor opbouw-, inbouw- en voorzetrolluiken kunt u bij deze held terecht voor professionele montage.

Soorten rolluiken

Elektrische en smart rolluiken bieden beide geavanceerde functies die een verbetering zijn ten opzichte van traditionele, handmatige rolluiken.

 

Wilt u uw rolluiken laten ombouwen, maar weet u niet zo goed wat de verschillen zijn? Geen zorgen. We leggen het voor u uit.

 

Rolluik demonteren door specialist

Elektrische rolluiken

Zoals de naam al doet vermoeden, worden elektrische rolluiken bediend met een druk op de knop. Ze zijn vaak verbonden met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Zo wordt het bediening van een rolluiken wel heel makkelijk. Zo zijn elektrische rolluiken ideaal voor grote of moeilijk bereikbare ramen.

Smart rolluiken

Smart rolluiken tillen gebruiksgemak naar een nog hoger niveau. Ze kunnen zelfs worden geïntegreerd in een smart home systeem. Hierdoor kunt u ze bedienen met uw smartphone en zelfs met spraakbesturing. Ook kunt u schema’s instellen voor wanneer ze moeten openen en sluiten. Dit draagt niet alleen bij aan de beveiliging van uw huis. Maar is ook nog eens energie-efficiënt. Smart rolluiken bieden het ultieme in technologie en gemak.

Meer weten of graag persoonlijk contact?

We snappen heel goed dat u het wellicht moeilijk vind om een keuze te maken. Misschien weet u niet zo goed wat u wilt of heeft u andere twijfels. Maakt u zich geen zorgen. We staan u altijd graag te woord. Hoe kunnen we u helpen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Meestal wel. De meeste soorten handmatige rolluiken kunnen worden omgebouwd naar elektrische- of smart rolluiken. Echter, bij sommige oudere modellen of specifieke types zijn er soms beperkingen. Tijdens ons gratis inmeet en kennismakingsgesprek, bekijken we uw specifieke situatie bieden we u de beste oplossing. We denken graag met u mee.

De duur van het ombouwproces kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal rolluiken, het type rolluik en de complexiteit van de installatie. Meestal kan de ombouw van een rolluik binnen een dag worden geregeld. Ideaal toch?

Onze held neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw bestaande rolluiken niet worden beschadigd. Uw rolluiken, uw woning en natuurlijk ook u worden behandeld met het grootste respect.

Het ombouwen van uw rolluiken naar elektrische of smart rolluiken biedt vele voordelen. Denk hierbij aan een verhoogd gemak, verbeterde veiligheid, energie-efficiëntie en mogelijke waardevermeerdering van uw woning. De kosten voor het ombouwen kunnen variëren, maar veel klanten vinden dat de voordelen de investering ruimschoots goedmaken. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op.

Ja, het onderhoud van uw omgebouwde rolluiken is grotendeels vrij eenvoudig. Veel kunt u zelf doen. We geven u graag advies en richtlijnen voor het onderhoud van uw nieuwe rolluiken. Voor complexere problemen of jaarlijkse onderhoudsbeurten staan we natuurlijk voor u klaar. Ook als u simpelweg geen zin in heeft in het onderhoud hoor. We helpen graag.

Ervaringen van klanten

Uitstekend5.0 Gebaseerd op 510 recensies van beoordeel ons op ★★★★★ Netjes en vriendelijk personeel goed werk afgeleverd bedankt mannenPeter P.Peter P. ★★★★★ Super goede vakmannen die niet te beroerd zijn om iets extra te doen als zich dat voordoet. Vakwerk geleverd en ik ben heel tevreden! 👍Conny C.Conny C. ★★★★★ Mohamed heeft eerst bij ons de rolluiken perfect schoongemaakt. We waren bezig met het plaatsen van een dakkapel. Daar heeft hij de rolluiken geplaatst. Allemaal kwaliteit, prima prijs, goede communicatie. Komen hun afspraken na. Vakman!Danny B.Danny B. ★★★★☆ Hele fijne mensen om over de vloer te hebben netjes op tijd en heel beleefd bedankt voor de schone en mooie rolluiken.Kailey B.Kailey B. ★★★★★ Optijd en keurig aan de afspraken gehouden. Mijn rolluiken waren beschimmeld van binnen dacht zelf het niet schoon te krijgen was, maar De Rolluikenschoonmaker heeft het voor elkaar gekregen. Super bedankt en ga zo door met je mooie bedrijf!Sjors K.Sjors K. ★★★★★ Keurig netjes werk afgeleverd.Nieuw band in de rolluiken en schoongemaakt. Ze zijn weer als nieuw. Ook de dakkapel schoon en keurig en voorzichtig gedaan omdat er zonnepanelen onder liggenAanraderMiranda Van R.Miranda Van R. ★★★★★ Vandaag de rolluiken schoon laten maken door “de rolluiken schoonmaker”,super tevreden, waren op afgesproken tijd aanwezig, werken zeer zorgvuldig en zijn beleefd.Super tevreden!!Marijke Van H.Marijke Van H. ★★★★★ Super tevreden! Mo is professioneel, kundig en komt zijn afspraken na. Binnen no time had hij een prijsopgave gestuurd voor het plaatsen van elektrische rolluiken. Met 3 man sterk in relatief korte tijd heeft hij de rolluiken vakkundig geplaatst.Hij reageert snel, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!Vivian B.Vivian B. ★★★★☆ Rolluiken schoon gemaakt en op boven verdieping voor zien van elektrische bediening . .Netjes volgens afspraak.Robert-jan G.Robert-jan G. ★★★★★ Vandaag weer top service geleverd!
Rolluiken gerepareerd en gereinigd!!
Daniëlle W.Daniëlle W.
★★★★★ Keurig aan de tijd gehouden, beleefde en aardig personeel. Super goed besproken wat er gedaan gaat worden. Eindresultaat; schone inbouw-rolluiken, weinig rotzooi en prima prijs.Sacha K.Sacha K. ★★★★★ Grondig en netjes. Prima personeel.Huub De G.Huub De G. ★★★★★ Top geholpen komt afspraken na geen onverwachte dingen ….. van de week met de storm gewoon afspraak door laten gaan en alles opgelost !! Nogmaals bedankt 👍🏼ronny S.ronny S. ★★★★★ Professionele service met een glimlach. 22 jaar oude rolluiken weer als nieuw. Snelle en harde werkers. Zeker aan te raden! Voor rolluikonderhoud bel ‘de rolluiken schoonmaker’Koen van H.Koen van H. ★★★★★ Hij heeft bij ons de rolluiken schoongemaakt in Veghel. Ik werd netjes 20 min. van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Alle rolluiken zijn super netjes schoongemaakt. Bij elk rolluik is mij gevraagd om zelf te kijken of het aan de binnenkant ook goed schoon was. Ofwel pas als jij tevreden bent, zijn zij tevreden! Op het dakkapel zijn de rolluiken ingebouwd, wat het extra lastig maakt om ze schoon te maken. Maar ook dat is geen enkel probleem gebleken.Kortom: super service voor een hele nette prijs, zeker een aanrader!Rens V.Rens V.
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
4.9
Gebaseerd op 201 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 511 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?