Rolluiken laten ombouwen

Jouw rolluiken laten ombouwen naar elektrisch of smart? Wij regelen het.

Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van rolluiken. We toveren jouw traditionele rolluiken om naar elektrische-, of slimme rolluiken voor het ultieme gebruiksgemak. Wij zorgen voor een snelle, effectieve service van de hoogste kwaliteit. En dat altijd met een glimlach.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Waarom kiezen voor De Rolluiken Schoonmaker?

Hij biedt u:

  • Altijd de best passende oplossing
  • Gratis inmeten en kennismaking
  • Vakkundige montage
  • Service met een glimlach
  • Enkel de hoogste kwaliteit
  • Snel, effectief en efficiënt

Klinkt dit nu te mooi om waar te zijn? Neem dan direct contact op!

ROLLUIKEN vakkundig laten ombouwen

"Rolluiken laten ombouwen? Laat het aan De Rolluiken Schoonmaker over!

Wilt u uw rolluiken laten ombouwen naar een elektrische- of smart variant? Reken dan op de uitstekende service en kwaliteit van De Rolluiken Schoonmaker. Deze held zorgt niet alleen voor een vakkundige montage, maar biedt ook altijd hoogstaande service met een lach. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze werkwijze

1. Inmeten

2. Prijsberekening

3. Inplannen

4. OMBOUWEN!

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Niet te vergeten!
onderhoud en nazorg.

Nadat we uw rolluiken hebben omgebouwd, laten we u niet aan uw lot over. Bij De Rolluiken Schoonmaker geloven we in het bieden van uitgebreide nazorg. U krijgt advies over het onderhoud zodat u nog langer kunt genieten van uw nieuwe elektrische- of smart rolluiken. Bovendien staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen die u kunt tegenkomen na de installatie. We helpen graag.

Bent u klaar om uw rolluiken te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

Standaard of maatwerk?

Bij De Rolluiken Schoonmaker bieden we rolluiken op maat. Deze zijn dus speciaal afgestemd op uw raam of kozijn. Zowel voor opbouw-, inbouw- en voorzetrolluiken kunt u bij deze held terecht voor professionele montage.

Soorten rolluiken

Elektrische en smart rolluiken bieden beide geavanceerde functies die een verbetering zijn ten opzichte van traditionele, handmatige rolluiken.

 

Wilt u uw rolluiken laten ombouwen, maar weet u niet zo goed wat de verschillen zijn? Geen zorgen. We leggen het voor u uit.

 

Rolluik demonteren door specialist

Elektrische rolluiken

Zoals de naam al doet vermoeden, worden elektrische rolluiken bediend met een druk op de knop. Ze zijn vaak verbonden met een wandschakelaar of een afstandsbediening. Zo wordt het bediening van een rolluiken wel heel makkelijk. Zo zijn elektrische rolluiken ideaal voor grote of moeilijk bereikbare ramen.

Smart rolluiken

Smart rolluiken tillen gebruiksgemak naar een nog hoger niveau. Ze kunnen zelfs worden geïntegreerd in een smart home systeem. Hierdoor kunt u ze bedienen met uw smartphone en zelfs met spraakbesturing. Ook kunt u schema’s instellen voor wanneer ze moeten openen en sluiten. Dit draagt niet alleen bij aan de beveiliging van uw huis. Maar is ook nog eens energie-efficiënt. Smart rolluiken bieden het ultieme in technologie en gemak.

Meer weten of graag persoonlijk contact?

We snappen heel goed dat u het wellicht moeilijk vind om een keuze te maken. Misschien weet u niet zo goed wat u wilt of heeft u andere twijfels. Maakt u zich geen zorgen. We staan u altijd graag te woord. Hoe kunnen we u helpen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Meestal wel. De meeste soorten handmatige rolluiken kunnen worden omgebouwd naar elektrische- of smart rolluiken. Echter, bij sommige oudere modellen of specifieke types zijn er soms beperkingen. Tijdens ons gratis inmeet en kennismakingsgesprek, bekijken we uw specifieke situatie bieden we u de beste oplossing. We denken graag met u mee.

De duur van het ombouwproces kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het aantal rolluiken, het type rolluik en de complexiteit van de installatie. Meestal kan de ombouw van een rolluik binnen een dag worden geregeld. Ideaal toch?

Onze held neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw bestaande rolluiken niet worden beschadigd. Uw rolluiken, uw woning en natuurlijk ook u worden behandeld met het grootste respect.

Het ombouwen van uw rolluiken naar elektrische of smart rolluiken biedt vele voordelen. Denk hierbij aan een verhoogd gemak, verbeterde veiligheid, energie-efficiëntie en mogelijke waardevermeerdering van uw woning. De kosten voor het ombouwen kunnen variëren, maar veel klanten vinden dat de voordelen de investering ruimschoots goedmaken. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op.

Ja, het onderhoud van uw omgebouwde rolluiken is grotendeels vrij eenvoudig. Veel kunt u zelf doen. We geven u graag advies en richtlijnen voor het onderhoud van uw nieuwe rolluiken. Voor complexere problemen of jaarlijkse onderhoudsbeurten staan we natuurlijk voor u klaar. Ook als u simpelweg geen zin in heeft in het onderhoud hoor. We helpen graag.

Ervaringen van klanten

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0 Gebaseerd op 565 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Super goed en vriendelijk bedrijf. Zeer tevreden met het resultaat.Ed S.Ed S. ★★★★★ Hele goede ervaring met dit bedrijf. Afspraken worden nagekomen en alles supergoed gedaan voor een hele schappelijke prijs.fred S.fred S. ★★★★★ Een echte super held 😂. De rolluiken schoonmaker kwam om onze rolluiken schoon te maken, maar heeft ze ook goed afgesteld en heeft er 1 gerepareerd. Top werk geleverd met zijn compagnon. Vriendelijk en netjes. Hij neemt de tijd om samen met je te kijken naar rolluiken. Wij komen zeker terug en raden het anderen aan.Renate S.Renate S. ★★★★★ Toen het koord van een van onze rolluiken was geknapt, heb ik een offerte opgevraagd voor die reparatie en het schoonmaken van alle rolluiken. Nadat ik foto’s van de rolluiken had gestuurd, kreeg ik een duidelijke offerte van de werkzaamheden en de kosten. Op de afgesproken dag kwamen de medewerkers keurig op tijd en hebben zij alle rolluiken schoongemaakt en het defecte koord vervangen. De mannen waren erg vriendelijk en hebben netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten. Ook het contact met Mohamed was altijd erg vriendelijk en hij reageerde vlot op e-mails en appjes. Absoluut een aanrader als je rolluiken vies of kapot zijn.Nicole S.Nicole S. ★★★★★ Super vriendelijk en snel hun werk gedaan.. mijn rolluiken blinken weer.. wat ook heel fijn was dat ze de kapotte onderdelen meteen gemaakt hebben dus ik kan weer vooruit.Tot snel weer jongens voor boven💪🏽👍🏼Jamila A.Jamila A. ★★★★★ Vanmiddag zijn onze rolluiken vakkundig van binnen en buiten schoongemaakt. Kleine mankementen aan de rolluiken werden meteen gefikst. Zelfs de ramen werden gewassen. De mannen waren keurig op tijd zoals afgesproken en alles is keurig netjes achtergelaten.Kortom een uitstekende ervaring met de Rolluikenschoonmaker!!Manon H.Manon H. ★★★★★ De rolluiken zijn weer stralend schoon. Ook de ramen en kozijnen pakten ze nog even mee. Vrolijke werkers 👍🏻 De volgende keer weet ik waar ik zijn moet!J v WJ v W ★★★★★ Als je de rolluiken schoon wilt hebben dan moet je hier zijn. Mannen weten wat ze doen en leveren keurig werk af.Tim S.Tim S.js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 565 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 565 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?