Reparaties van Rolluiken

Vakkundig én altijd met een glimlach

Rolluiken laten repareren?

 Zijn uw rolluiken kapot? Dat is natuurlijk erg vervelend. Om uw rolluiken optimaal te kunnen laten werken, is het belangrijk dat alle onderdelen goed functioneren. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende reparaties.

Rolluik demonteren door specialist

Meest voorkomende reparaties

Voor de Rolluikenschoonmaker is geen enkele reparatie te groot of te klein.

Optrekband & bandopwinder

Handbediende rolluiken
Vanaf €75,-
  • Vervangen koord / band
  • Voor het omhoog en omlaag trekken

Motor vervangen of ombouw

Elektrische rolluiken
Vanaf €275,-
  • Ombouw naar elektrisch mogelijk
  • Somfy motoren met 5 jaar garantie

Optrekveren vervangen

Optimale werking
Vanaf €7,50
  • Vernieuwen of vervangen
  • Voor optimale werking
Rolluik reparatie elektronica

Geen idee wat er kapot is?

Geen enkel probleem. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen snel contact met u op met direct een passend voorstel. 

Ervaringen van klanten

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0 Gebaseerd op 554 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Prima ervaring,offerte en afspraak via de app gemaakt,de mannen waren stipt op tijd en hebben onze rolluiken weer als nieuw schoon gemaakt,het was een zware klus.1 rolluik had een klein defect en werd zonder moeite door de jongens verholpen.na het schoonmaken netjes de muren en ramen gewassen.Echt een aanrader!!Mannen bedankt👍👍D van G.D van G. ★★★★★ Toppers!Ahman D.Ahman D. ★★★★★ Top kwaliteit en top service. Eerlijke mensen met een oog voor kwaliteit en maatwerk. Uiterst tevreden met mijn rolluik die ze hebben geplaatst. Ze werken erg professioneel en secuur.Niyazi K.Niyazi K. ★★★★☆ Perfekt stuk werk afgeleverd! Rolluiken zien er na 10 jaar weer uit als nieuw en dat alles voor een schappelijk bedrag!Ton van L.Ton van L. ★★★★★ Fast, thorough and responsible. A job well done.Olexandr P.Olexandr P. ★★★★★ Gisteren is de rolluikenschoonmaker langs gekomen voor het reinigen en nakijken van onze 6 rolluiken. Offerte was aangevraagd via de site, toen al zeer duidelijke en snelle communicatie.De heren waren er op de afgesproken tijd. Zijn snel en vakkundig aan het werk gegaan. De rolluiken zijn nog nooit zo schoon geweest!Na het werk vroegen ze zelfs om een dweil om de vloer binnen te drogen, omdat er toch wat spetters water waren gevallen, aangegeven dat dat niet nodig was. Maar zeer nette en vriendelijke service!Prijs zoals afgesproken via de mail.Dus, rolluiken laten reinigen, neem zeker contact op met de rolluikenschoonmaker!YulissaYulissa ★★★★★ Super netjes gewerkt en ook meteen mijn ramen gewassenzeer vriendelijke jongensEn het is betaalbaar mooi prijsje voor 3 rolluikenIk ben er zeer blij mee en ik raad hun iedereen aanBedankt jongens 👍Marion S.Marion S. ★★★★★ Ondanks zonnepanelen zijn de rolluiken mooi schoongemaakt en 1 hersteld.Will-Jan G.Will-Jan G.js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 555 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 555 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?