Rolluiken laten plaatsen

waarom rolluiken laten plaatsen?

De rolluiken van De Rolluiken Schoonmaker bieden u talrijke, mooie en interessante voordelen: van verduistering, minder risico op inbraak en meer privacy tot een lagere energierekening!

Huis met rolluiken
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Waarom kiezen voor De Rolluiken Schoonmaker?

Hij biedt u:

  • Altijd de best passende oplossing
  • Gratis inmeten en kennismaking
  • Vakkundige montage
  • Service met een glimlach
  • Enkel de hoogste kwaliteit

Klinkt dit nu te mooi om waar te zijn? Neem dan direct contact op!

ROLLUIKEN vakkundig laten MONTEREN

"Rolluiken inclusief montage? Laat het aan De Rolluiken Schoonmaker over!"

Als u op zoek bent naar rolluiken met montage, dan kunt u rekenen op De Rolluiken Schoonmaker. Deze held zorgt voor een vakkundige montage van begin tot eind, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze werkwijze

1. Inmeten

2. Prijsberekening

3. Inplannen

4. Plaatsen!

Elektrische rolluiken

Standaard of maatwerk?

Bij De Rolluiken Schoonmaker bieden we rolluiken op maat. Deze zijn dus speciaal afgestemd op uw raam of kozijn. Zowel voor opbouw-, inbouw- en voorzetrolluiken kunt u bij deze held terecht voor professionele montage.

Soorten rolluiken

Wilt u rolluiken aanschaffen, dan zijn er een aantal belangrijke eigenschappen waar u rekening mee moet houden. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende types, bedieningsmogelijkheden en materialen.

 

Hieronder behandelen we de verschillende bedieningsmogelijkheden bij rolluiken.

De Rolluiken Schoonmaker aan het werk

Elektrisch

Elektrische rolluiken zijn gemakkelijk te bedienen met een knop of afstandsbediening en kunnen worden gemonteerd met een tijdschakelaar.

Smart

Smart rolluiken zijn gemakkelijk te bedienen met een knop, afstandsbediening of telefoon. U heeft verschillende configuratie-mogelijkheden, zoals tijden, gradaties en locatie-afhankelijke instellingen.

Normaal

Normale rolluiken zijn voordeliger en worden bediend via een koord.

Ervaringen van klanten

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0 Gebaseerd op 554 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Prima ervaring,offerte en afspraak via de app gemaakt,de mannen waren stipt op tijd en hebben onze rolluiken weer als nieuw schoon gemaakt,het was een zware klus.1 rolluik had een klein defect en werd zonder moeite door de jongens verholpen.na het schoonmaken netjes de muren en ramen gewassen.Echt een aanrader!!Mannen bedankt👍👍D van G.D van G. ★★★★★ Toppers!Ahman D.Ahman D. ★★★★★ Top kwaliteit en top service. Eerlijke mensen met een oog voor kwaliteit en maatwerk. Uiterst tevreden met mijn rolluik die ze hebben geplaatst. Ze werken erg professioneel en secuur.Niyazi K.Niyazi K. ★★★★☆ Perfekt stuk werk afgeleverd! Rolluiken zien er na 10 jaar weer uit als nieuw en dat alles voor een schappelijk bedrag!Ton van L.Ton van L. ★★★★★ Fast, thorough and responsible. A job well done.Olexandr P.Olexandr P. ★★★★★ Gisteren is de rolluikenschoonmaker langs gekomen voor het reinigen en nakijken van onze 6 rolluiken. Offerte was aangevraagd via de site, toen al zeer duidelijke en snelle communicatie.De heren waren er op de afgesproken tijd. Zijn snel en vakkundig aan het werk gegaan. De rolluiken zijn nog nooit zo schoon geweest!Na het werk vroegen ze zelfs om een dweil om de vloer binnen te drogen, omdat er toch wat spetters water waren gevallen, aangegeven dat dat niet nodig was. Maar zeer nette en vriendelijke service!Prijs zoals afgesproken via de mail.Dus, rolluiken laten reinigen, neem zeker contact op met de rolluikenschoonmaker!YulissaYulissa ★★★★★ Super netjes gewerkt en ook meteen mijn ramen gewassenzeer vriendelijke jongensEn het is betaalbaar mooi prijsje voor 3 rolluikenIk ben er zeer blij mee en ik raad hun iedereen aanBedankt jongens 👍Marion S.Marion S. ★★★★★ Ondanks zonnepanelen zijn de rolluiken mooi schoongemaakt en 1 hersteld.Will-Jan G.Will-Jan G.js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 554 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 554 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?