Diensten

Schoonmaak & Reparatie van rolluiken

Rolluiken schoonmaken

Bij vieze rolluiken staat De Rolluiken Schoonmaker altijd voor u klaar! Wij reinigen uw rolluiken van binnen én buiten, ook op plekken waar we moeilijk bij kunnen. De Rolluiken Schoonmaker maakt uw rolluiken binnen no-time weer super schoon. 

Specialist rolluiken schoonmaken
Rolluik reparatie elektronica

Rolluiken Reparaties

Wanneer uw rolluiken beschadigd zijn of niet meer functioneren is dat natuurlijk vervelend. Met onze ervaring kunnen wij het probleem snel opsporen en deze voor u verhelpen. Zowel voor handmatige als elektrische rolluiken. Zo heeft u direct weer perfect functionerende rolluiken. 

Rolluiken laten plaatsen

Ontdek de moeiteloze oplossing voor het laten plaatsen van rolluiken in jouw woning of bedrijfspand. Je hoeft je geen zorgen te maken over de installatie. Onze Onze held plaatst met veel plezier jouw nieuwe rolluik(en). Nieuwsgierig naar de voordelen? Lees verder.

maatwerk
Rolluik demonteren door specialist

Rolluiken laten ombouwen

Wilt u nog meer gemak en besparen op de kosten? Met Elektrische of Smart rolluiken is het leven wel heel makkelijk. Kiest u voor een wandschakelaar of een afstandsbediening? Of kiest u voor het Smart-systeem, dan wordt het namelijk wel heel makkelijk, en energiebewust! 

Kies De Rolluiken Schoonmaker

Als u op zoek bent naar professionele hulp voor het schoonmaken en repareren van uw rolluiken, ben je bij De Rolluiken Schoonmaker aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat uw rolluiken in topconditie blijven en goed functioneren. Als je rolluiken toe zijn aan een grondige schoonmaak, kunt u op ons rekenen. Ook hebben wij een ruime ervaring met het repareren van rolluiken. Neem gerust contact met ons op voor professionele hulp met uw rolluiken.

De Rolluiken Schoonmaker - Super Snel, Super Schoon visual

Overige diensten

(in combinatie, met rolluikenschoonmaak en/of reparatie)

Ramen schoonmaken

Glanzende ramen
Prijs op aanvraag
 • Iedere 6-8 weken
 • Meer lichtinval in huis
 • Verleng de levensduur kozijnen

Dakgoten schoonmaken

Preventief onderhoud
Prijs op aanvraag
 • Periodiek schoonmaken
 • Voorkom verstopping
 • Tegen overstroming & lekkage

Dakkapellen schoonmaken

Groot onderhoud
Prijs op aanvraag
 • 1x per jaar
 • Frisse uitstraling van uw huis
 • Voorkom lekkage en houtrot

Veranda schoonmaken

Tuinonderhoud
Prijs op aanvraag
 • Minder kans op slijtage
 • Schone frisse uitstraling
 • Langere levensduur

Ervaringen van klanten

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0 Gebaseerd op 581 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Super service. Volgens afspraak en netjes gewerkt. Ik raad deze service absoluut aan.Miranda de V.Miranda de V. ★★★★★ We zijn zeer tevreden over het schoonmaken van onze rolluiken. Ze hebben zeer netjes gewerkt en waren erg vriendelijk.Rmg V.Rmg V. ★★★★★ Top service en goed werk afgeleverd!Robin K.Robin K. ★★★★★ Super tevreden over dit bedrijf, hoe ze werken en het resultaat! Snel contact om tot een offerte te komen (zelfs tijdens een feestdag), komen afspraken na, werknemers super vriendelijk en met een top resultaat! Absolute aanrader! En zelfs zonder te vragen wasten ze nog een lichtkoepeltje en dakraampje mee. Top!Jeannine Savelkouls - van L.Jeannine Savelkouls – van L. ★★★★★ De Rolluikenschoonmaker is bij contact snel met antwoorden en een afspraak is makkelijk te maken, kortom uitstekende communicatie.Bij het reinigen van de rolluiken wordt er snel en grondig gewerkt, alles met een lach op het gezicht. Top service en top werk geleverd!GwenGwen ★★★★★ Super goede service. Onze rolluiken zijn weer als nieuw. 2 weken na het maken van de afspraak brak een lint waardoor het rolluik op de kamer ons zoontje niet meer open kon. Na dit gemeld te hebben zijn ze deze binnen 3 dagen alvast komen repareren.Lotte van de H.Lotte van de H. ★★★★★ Geweldig bedrijf! In eerste instantie benaderd voor het schoonmaken van de rolluiken van ons nieuw gekochte huis. Echter bleken de 12 rolluiken op de eerste verdieping in dusdanig slechte staat dat we besloten die te vervangen. Eerst de rolluiken die wel bleven hangen laten schoonmaken. Super netjes en vlot gedaan. Daarna een heldere prijs gekregen voor het vervangen van de rest en meteen een afspraak gepland. Vandaag was het zover. De oude eraf gehaald en die zijn ook netjes afgevoerd door Mo en Co 😉, daarna de nieuwe erop. Met 4 man in 5 uurtjes de klus geklaard 👏🏻 top! Super netjes, lekkere Brabantse mentaliteit, komen afspraken na en werken hard. Niks dan lof! Super bedankt mannen!Maartje Dianta S.Maartje Dianta S. ★★★★★ Geweldig bedrijf! In eerste instantie benaderd voor het schoonmaken van de rolluiken van ons nieuw gekochte huis. Echter bleken de 12 rolluiken op de eerste verdieping in dusdanig slechte staat dat we besloten die te vervangen. Eerst de rolluiken die wel bleven hangen laten schoonmaken. Super netjes en vlot gedaan. Daarna een heldere prijs gekregen voor het vervangen van de rest en meteen een afspraak gepland. Vandaag was het zover. De oude eraf gehaald en die zijn ook netjes afgevoerd door Mo en Co 😉, daarna de nieuwe erop. Met 4 man in 5 uurtjes de klus geklaard 👏🏻 top! Super netjes, lekkere Brabantse mentaliteit, komen afspraken na en werken hard. Niks dan lof! Super bedankt mannen!Maartje S.Maartje S.js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 581 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 581 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?