Diensten

Schoonmaak & Reparatie van rolluiken

Rolluiken schoonmaken

Bij vieze rolluiken staat De Rolluiken Schoonmaker altijd voor u klaar! Wij reinigen uw rolluiken van binnen én buiten, ook op plekken waar we moeilijk bij kunnen. De Rolluiken Schoonmaker maakt uw rolluiken binnen no-time weer super schoon. 

Specialist rolluiken schoonmaken
Rolluik reparatie elektronica

Rolluiken Reparaties

Wanneer uw rolluiken beschadigd zijn of niet meer functioneren is dat natuurlijk vervelend. Met onze ervaring kunnen wij het probleem snel opsporen en deze voor u verhelpen. Zowel voor handmatige als elektrische rolluiken. Zo heeft u direct weer perfect functionerende rolluiken. 

Rolluiken laten plaatsen

Ontdek de moeiteloze oplossing voor het laten plaatsen van rolluiken in jouw woning of bedrijfspand. Je hoeft je geen zorgen te maken over de installatie. Onze Onze held plaatst met veel plezier jouw nieuwe rolluik(en). Nieuwsgierig naar de voordelen? Lees verder.

maatwerk
Rolluik demonteren door specialist

Rolluiken laten ombouwen

Wilt u nog meer gemak en besparen op de kosten? Met Elektrische of Smart rolluiken is het leven wel heel makkelijk. Kiest u voor een wandschakelaar of een afstandsbediening? Of kiest u voor het Smart-systeem, dan wordt het namelijk wel heel makkelijk, en energiebewust! 

Kies De Rolluiken Schoonmaker

Als u op zoek bent naar professionele hulp voor het schoonmaken en repareren van uw rolluiken, ben je bij De Rolluiken Schoonmaker aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide service om ervoor te zorgen dat uw rolluiken in topconditie blijven en goed functioneren. Als je rolluiken toe zijn aan een grondige schoonmaak, kunt u op ons rekenen. Ook hebben wij een ruime ervaring met het repareren van rolluiken. Neem gerust contact met ons op voor professionele hulp met uw rolluiken.

De Rolluiken Schoonmaker - Super Snel, Super Schoon visual

Overige diensten

(in combinatie, met rolluikenschoonmaak en/of reparatie)

Ramen schoonmaken

Glanzende ramen
Prijs op aanvraag
 • Iedere 6-8 weken
 • Meer lichtinval in huis
 • Verleng de levensduur kozijnen

Dakgoten schoonmaken

Preventief onderhoud
Prijs op aanvraag
 • Periodiek schoonmaken
 • Voorkom verstopping
 • Tegen overstroming & lekkage

Dakkapellen schoonmaken

Groot onderhoud
Prijs op aanvraag
 • 1x per jaar
 • Frisse uitstraling van uw huis
 • Voorkom lekkage en houtrot

Veranda schoonmaken

Tuinonderhoud
Prijs op aanvraag
 • Minder kans op slijtage
 • Schone frisse uitstraling
 • Langere levensduur

Ervaringen van klanten

Uitstekend5.0 Gebaseerd op 510 recensies van beoordeel ons op ★★★★★ Netjes en vriendelijk personeel goed werk afgeleverd bedankt mannenPeter P.Peter P. ★★★★★ Super goede vakmannen die niet te beroerd zijn om iets extra te doen als zich dat voordoet. Vakwerk geleverd en ik ben heel tevreden! 👍Conny C.Conny C. ★★★★★ Mohamed heeft eerst bij ons de rolluiken perfect schoongemaakt. We waren bezig met het plaatsen van een dakkapel. Daar heeft hij de rolluiken geplaatst. Allemaal kwaliteit, prima prijs, goede communicatie. Komen hun afspraken na. Vakman!Danny B.Danny B. ★★★★☆ Hele fijne mensen om over de vloer te hebben netjes op tijd en heel beleefd bedankt voor de schone en mooie rolluiken.Kailey B.Kailey B. ★★★★★ Optijd en keurig aan de afspraken gehouden. Mijn rolluiken waren beschimmeld van binnen dacht zelf het niet schoon te krijgen was, maar De Rolluikenschoonmaker heeft het voor elkaar gekregen. Super bedankt en ga zo door met je mooie bedrijf!Sjors K.Sjors K. ★★★★★ Keurig netjes werk afgeleverd.Nieuw band in de rolluiken en schoongemaakt. Ze zijn weer als nieuw. Ook de dakkapel schoon en keurig en voorzichtig gedaan omdat er zonnepanelen onder liggenAanraderMiranda Van R.Miranda Van R. ★★★★★ Vandaag de rolluiken schoon laten maken door “de rolluiken schoonmaker”,super tevreden, waren op afgesproken tijd aanwezig, werken zeer zorgvuldig en zijn beleefd.Super tevreden!!Marijke Van H.Marijke Van H. ★★★★★ Super tevreden! Mo is professioneel, kundig en komt zijn afspraken na. Binnen no time had hij een prijsopgave gestuurd voor het plaatsen van elektrische rolluiken. Met 3 man sterk in relatief korte tijd heeft hij de rolluiken vakkundig geplaatst.Hij reageert snel, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!Vivian B.Vivian B. ★★★★☆ Rolluiken schoon gemaakt en op boven verdieping voor zien van elektrische bediening . .Netjes volgens afspraak.Robert-jan G.Robert-jan G. ★★★★★ Vandaag weer top service geleverd!
Rolluiken gerepareerd en gereinigd!!
Daniëlle W.Daniëlle W.
★★★★★ Keurig aan de tijd gehouden, beleefde en aardig personeel. Super goed besproken wat er gedaan gaat worden. Eindresultaat; schone inbouw-rolluiken, weinig rotzooi en prima prijs.Sacha K.Sacha K. ★★★★★ Grondig en netjes. Prima personeel.Huub De G.Huub De G. ★★★★★ Top geholpen komt afspraken na geen onverwachte dingen ….. van de week met de storm gewoon afspraak door laten gaan en alles opgelost !! Nogmaals bedankt 👍🏼ronny S.ronny S. ★★★★★ Professionele service met een glimlach. 22 jaar oude rolluiken weer als nieuw. Snelle en harde werkers. Zeker aan te raden! Voor rolluikonderhoud bel ‘de rolluiken schoonmaker’Koen van H.Koen van H. ★★★★★ Hij heeft bij ons de rolluiken schoongemaakt in Veghel. Ik werd netjes 20 min. van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Alle rolluiken zijn super netjes schoongemaakt. Bij elk rolluik is mij gevraagd om zelf te kijken of het aan de binnenkant ook goed schoon was. Ofwel pas als jij tevreden bent, zijn zij tevreden! Op het dakkapel zijn de rolluiken ingebouwd, wat het extra lastig maakt om ze schoon te maken. Maar ook dat is geen enkel probleem gebleken.Kortom: super service voor een hele nette prijs, zeker een aanrader!Rens V.Rens V.
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
4.9
Gebaseerd op 201 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 511 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?