Rolluiken laten Schoonmaken?

Super snel, super schoon!

Rolluiken schoon laten maken?

Ben jij het beu om naar vuile, stoffige of verkleurde rolluiken te kijken? Wil je jouw huis weer laten stralen in al haar glorie? Tijd voor de grote schoonmaak. Onze held staat altijd klaar en zorgt dat jouw rolluiken professioneel worden schoongemaakt. 

Rolluiken schoonmaken dakkapel

Super snel, Super schoon

Wij werken snel én nauwkeurig. Dankzij onze ervaring kennen wij alle handigheidjes binnen het vak, er is geen rolluik waar wij niet bij kunnen! Deze maken we vervolgens van binnen én buiten helemaal schoon. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Waarom kiezen voor een specialist?

Met jarenlange ervaring en passie voor het vaken weten wij precies hoe we jouw rolluiken weer helemaal in topvorm moeten brengen. Of het nu gaat om aluminium, PVC of hout, wij zorgen voor een diepgaande reiniging, zonder schade.

Doordat wij precies weten hoe we jouw rolluiken schoon moeten maken blijven deze ook langer schoon. Dit komt onder andere door onze speciale beschermlaag die we aanbrengen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook fijn voor de portemonnee.

Het schoonmaken van rolluiken is een tijdrovende klus waar veel inspanning voor nodig is. Laat dit over aan de professionals en geniet van je vrije tijd.

Hoe werkt het?

We zijn nieuwsgierig naar de uitdaging die je voor ons hebt klaarliggen. Vertel onze held wat ons te wachten staat en we plannen een afspraak in om langs te komen. Binnen de kortste keren zijn je rolluiken weer spik en span.

Voordat we beginnen inspecteren we de rolluiken om te kijken wat de beste manier is om deze weer helemaal schoon te krijgen. 

A.d.h.v. het type rolluiken en het materiaal maken we jouw rolluiken schoon. Met milieuvriendelijke producten en geavanceerde technieke zorgen wij dat jouw rolluiken weer stralen zoals zij dat voorheen deden.

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van jouw rolluiken. Om toekomstige vervuiling te voorkomen en de levensduur van je rolluiken te verlegen brengen we een speciale beschermlaag aan. 

Na het afronden van de schoonmaken kijken we altijd of je tevreden bent met het resultaat. Verder staat onze held altijd voor je klaar; voor vragen, advies of een volgende klus. Vraag het De Rolluikenschoonmaker.

Elektrische Rolluiken

Ervaringen van klanten

Uitstekend5.0 Gebaseerd op 510 recensies van beoordeel ons op ★★★★★ Netjes en vriendelijk personeel goed werk afgeleverd bedankt mannenPeter P.Peter P. ★★★★★ Super goede vakmannen die niet te beroerd zijn om iets extra te doen als zich dat voordoet. Vakwerk geleverd en ik ben heel tevreden! 👍Conny C.Conny C. ★★★★★ Mohamed heeft eerst bij ons de rolluiken perfect schoongemaakt. We waren bezig met het plaatsen van een dakkapel. Daar heeft hij de rolluiken geplaatst. Allemaal kwaliteit, prima prijs, goede communicatie. Komen hun afspraken na. Vakman!Danny B.Danny B. ★★★★☆ Hele fijne mensen om over de vloer te hebben netjes op tijd en heel beleefd bedankt voor de schone en mooie rolluiken.Kailey B.Kailey B. ★★★★★ Optijd en keurig aan de afspraken gehouden. Mijn rolluiken waren beschimmeld van binnen dacht zelf het niet schoon te krijgen was, maar De Rolluikenschoonmaker heeft het voor elkaar gekregen. Super bedankt en ga zo door met je mooie bedrijf!Sjors K.Sjors K. ★★★★★ Keurig netjes werk afgeleverd.Nieuw band in de rolluiken en schoongemaakt. Ze zijn weer als nieuw. Ook de dakkapel schoon en keurig en voorzichtig gedaan omdat er zonnepanelen onder liggenAanraderMiranda Van R.Miranda Van R. ★★★★★ Vandaag de rolluiken schoon laten maken door “de rolluiken schoonmaker”,super tevreden, waren op afgesproken tijd aanwezig, werken zeer zorgvuldig en zijn beleefd.Super tevreden!!Marijke Van H.Marijke Van H. ★★★★★ Super tevreden! Mo is professioneel, kundig en komt zijn afspraken na. Binnen no time had hij een prijsopgave gestuurd voor het plaatsen van elektrische rolluiken. Met 3 man sterk in relatief korte tijd heeft hij de rolluiken vakkundig geplaatst.Hij reageert snel, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!Vivian B.Vivian B. ★★★★☆ Rolluiken schoon gemaakt en op boven verdieping voor zien van elektrische bediening . .Netjes volgens afspraak.Robert-jan G.Robert-jan G. ★★★★★ Vandaag weer top service geleverd!
Rolluiken gerepareerd en gereinigd!!
Daniëlle W.Daniëlle W.
★★★★★ Keurig aan de tijd gehouden, beleefde en aardig personeel. Super goed besproken wat er gedaan gaat worden. Eindresultaat; schone inbouw-rolluiken, weinig rotzooi en prima prijs.Sacha K.Sacha K. ★★★★★ Grondig en netjes. Prima personeel.Huub De G.Huub De G. ★★★★★ Top geholpen komt afspraken na geen onverwachte dingen ….. van de week met de storm gewoon afspraak door laten gaan en alles opgelost !! Nogmaals bedankt 👍🏼ronny S.ronny S. ★★★★★ Professionele service met een glimlach. 22 jaar oude rolluiken weer als nieuw. Snelle en harde werkers. Zeker aan te raden! Voor rolluikonderhoud bel ‘de rolluiken schoonmaker’Koen van H.Koen van H. ★★★★★ Hij heeft bij ons de rolluiken schoongemaakt in Veghel. Ik werd netjes 20 min. van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Alle rolluiken zijn super netjes schoongemaakt. Bij elk rolluik is mij gevraagd om zelf te kijken of het aan de binnenkant ook goed schoon was. Ofwel pas als jij tevreden bent, zijn zij tevreden! Op het dakkapel zijn de rolluiken ingebouwd, wat het extra lastig maakt om ze schoon te maken. Maar ook dat is geen enkel probleem gebleken.Kortom: super service voor een hele nette prijs, zeker een aanrader!Rens V.Rens V.
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
4.9
Gebaseerd op 201 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 511 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?