Elektrische Rolluiken

Wat zijn elektrische rolluiken?

Elektrische rolluiken zijn een luxe uitbreiding aan jouw huis. Deze moderne variant van traditionele rolluiken, maken jouw leven een stuk makkelijker. Met slechts een druk op de knop biedt het gemakkelijk de controle over lichtinval, privacy en beveiliging in je woning. Sterker nog, tegenwoordig kun je jouw rolluiken bedienen via de app. Ideaal.

Elektrische Rolluiken

De voordelen van elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken bieden veel voordelen ten opzichte van reguliere rolluiken. Denk hierbij niet alleen aan gemak en luxe, maar ook aan functionele pluspunten zoals beveiliging. Er is dus veel winst te behalen.

Elektrische rolluiken kunnen gemakkelijk worden bediend. Met slechts een druk op de knop, een afstandsbediening of zelf een app, kun je gemakkelijk jouw rolluiken openen of sluiten. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook wel heel fijn wanneer je beperkt bent in je mobiliteit.

Door de flexibiliteit van elektrische rolluiken kun je flink wat energie besparen. De rolluiken helpen namelijk bij de thermische efficiëntie van jouw woning. Dit zorgt voor lagere stook- en koelkosten. Dat is niet alleen fijn voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Naast privacy bieden elektrische rolluiken een extra beveiligingslaag tegen inbrekers. Deze stevigere variant is veel moeilijker te openen waardoor inbrekers niet alleen eerder opgeven, maar ook sneller betrapt zullen worden.

Jij bepaalt hoeveel licht er wel of niet binnenkomt. Ideaal wanneer je een thuisbioscoop hebt, gevoelig bent voor licht of een multi-purpose kamer heeft. Heb je meer of minder licht nodig? Je regelt het met een druk op de knop.

Elektrische rolluiken houden het buitengeluid buiten. Dit is vooral handig in stedelijke gebieden of dicht bij drukke wegen. Je zult veel minder last hebben van afleiding of geluidsoverlast.

Wind, regen, zon of storm. Elektrische rolluiken beschermen je ramen tegen het weer. Denk hierbij niet alleen aan de UV-straling en regen, maar ook aan rondvliegend puin. De stevigheid van elektrische rolluiken zorgt ervoor dat jouw ramen veilig zijn.

Elektrische rolluiken gaan langer mee. Door de gemotoriseerde werking zijn deze minder onderhevig aan slijtage dan handmatige rolluiken. Dit verlengt de levensduur van rolluiken drastisch. Dat is goed voor mens en milieu, maar ook fijn voor jouw portemonnee.

Vakkundig advies? Neem contact op.

Elektrische Rolluiken

Elektrische rolluiken - De kosten

“Wat kosten elektrische rolluiken eigenlijk?”
Een vraag die, begrijpelijk, al te vaak gesteld wordt. Helaas is het antwoord hierop niet eenduidig. De prijs is sterk afhankelijk van de wensen, het merk en de kwaliteit. Waar de elektrische rolluiken initieel duurder kunnen zijn dan handbediende rolluiken zien we dat deze over een langere periode vaak goedkoper uitkomen. Dit door onderwerpen zoals slijtage, energiebesparing en het voorkomen van gebreken aan je ramen. Kortom, op de langere termijn ben je beter uit met elektrische rolluiken.

Elektrische rolluiken zijn
geen smart rolluiken

Elektrische rolluiken zijn niet altijd smart. Waar elektrische rolluiken bediend worden via een knop of afstandsbediening. Zijn smart rolluiken verbonden met het internet. Hierdoor kunnen ze geïntegreerd worden in een smart home-systeem en op afstand worden bediend.

Hoewel alle smart rolluiken elektrisch zijn, zijn niet alle elektrische rolluiken ‘smart’.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

energiebesparend en duurzaam

Elektrische rolluiken zijn goed voor het milieu. Deze energiebesparende en duurzame upgrade zorgt voor een betere thermische efficiëntie. Hierdoor hoef je minder te stoken of te koelen wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Daarnaast zijn elektrische rolluiken erg duurzaam. Ze slijten minder snel en gaan hierdoor langer mee. Kortom, wanneer je kiest voor elektrische rolluiken ben je milieubewust bezig.

de bediening

Het grote voordeel van elektrische rolluiken is natuurlijk de bediening, maar wat is er hier in mogelijk? In theorie zijn de mogelijkheden eindeloos, maar om het makkelijk te houden delen wij deze op in 3 opties. De knoppen, de afstandsbediening en de smart variant.

Elektrische rolluiken

Knopbediening

Met de eenvoudige knopbediening regel je moeiteloos de positie van je rolluiken. Een druk op de knop en voilà!

AFSTANDSBEDIENING

Geniet van het gemak van draadloze bediening! Open en sluit je rolluiken gemakkelijk met een afstandsbediening.

SMART integratie

Integreer jouw rolluiken in je smart home-systeem. Regel lichtinval en privacy met een app of zelfs op spraakcommando!

Meer weten of graag persoonlijk contact?

We snappen heel goed dat je het wellicht moeilijk vind om een keuze te maken. Misschien weet je niet zo goed wat je wilt of heb je andere twijfels. Maak je zich geen zorgen. We staan je altijd graag te woord. Hoe kunnen we je helpen?

Elektrische rolluiken laten plaatsen?

Ervaar het gemak van elektrische rolluiken! Bied je woning niet alleen extra beveiliging en isolatie, maar geniet ook van moeiteloze bediening met één druk op de knop. Laat je rolluiken professioneel plaatsen en transformeer je leefomgeving.

Rolluik demonteren door specialist

VEELGESTELDE VRAGEN

In veel gevallen ja, maar dit hangt af van het type en de staat van de huidige rolluiken. Een specialist kan dit het beste beoordelen.

Meestal wel. De meeste soorten handmatige rolluiken kunnen worden omgebouwd naar elektrische- of smart rolluiken. Echter, bij sommige oudere modellen of specifieke types zijn er soms beperkingen. Tijdens ons gratis inmeet en kennismakingsgesprek, bekijken we jouw specifieke situatie bieden we je de beste oplossing. We denken graag met je mee.

Onze held neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw bestaande rolluiken niet worden beschadigd. Je rolluiken, je woning en natuurlijk ook jijzelf worden behandeld met het grootste respect.

De meeste rolluiken hebben een back-up handmatige bediening voor noodgevallen zoals stroomstoringen.

Ervaringen van klanten

Uitstekend5.0 Gebaseerd op 510 recensies van beoordeel ons op ★★★★★ Netjes en vriendelijk personeel goed werk afgeleverd bedankt mannenPeter P.Peter P. ★★★★★ Super goede vakmannen die niet te beroerd zijn om iets extra te doen als zich dat voordoet. Vakwerk geleverd en ik ben heel tevreden! 👍Conny C.Conny C. ★★★★★ Mohamed heeft eerst bij ons de rolluiken perfect schoongemaakt. We waren bezig met het plaatsen van een dakkapel. Daar heeft hij de rolluiken geplaatst. Allemaal kwaliteit, prima prijs, goede communicatie. Komen hun afspraken na. Vakman!Danny B.Danny B. ★★★★☆ Hele fijne mensen om over de vloer te hebben netjes op tijd en heel beleefd bedankt voor de schone en mooie rolluiken.Kailey B.Kailey B. ★★★★★ Optijd en keurig aan de afspraken gehouden. Mijn rolluiken waren beschimmeld van binnen dacht zelf het niet schoon te krijgen was, maar De Rolluikenschoonmaker heeft het voor elkaar gekregen. Super bedankt en ga zo door met je mooie bedrijf!Sjors K.Sjors K. ★★★★★ Keurig netjes werk afgeleverd.Nieuw band in de rolluiken en schoongemaakt. Ze zijn weer als nieuw. Ook de dakkapel schoon en keurig en voorzichtig gedaan omdat er zonnepanelen onder liggenAanraderMiranda Van R.Miranda Van R. ★★★★★ Vandaag de rolluiken schoon laten maken door “de rolluiken schoonmaker”,super tevreden, waren op afgesproken tijd aanwezig, werken zeer zorgvuldig en zijn beleefd.Super tevreden!!Marijke Van H.Marijke Van H. ★★★★★ Super tevreden! Mo is professioneel, kundig en komt zijn afspraken na. Binnen no time had hij een prijsopgave gestuurd voor het plaatsen van elektrische rolluiken. Met 3 man sterk in relatief korte tijd heeft hij de rolluiken vakkundig geplaatst.Hij reageert snel, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!Vivian B.Vivian B. ★★★★☆ Rolluiken schoon gemaakt en op boven verdieping voor zien van elektrische bediening . .Netjes volgens afspraak.Robert-jan G.Robert-jan G. ★★★★★ Vandaag weer top service geleverd!
Rolluiken gerepareerd en gereinigd!!
Daniëlle W.Daniëlle W.
★★★★★ Keurig aan de tijd gehouden, beleefde en aardig personeel. Super goed besproken wat er gedaan gaat worden. Eindresultaat; schone inbouw-rolluiken, weinig rotzooi en prima prijs.Sacha K.Sacha K. ★★★★★ Grondig en netjes. Prima personeel.Huub De G.Huub De G. ★★★★★ Top geholpen komt afspraken na geen onverwachte dingen ….. van de week met de storm gewoon afspraak door laten gaan en alles opgelost !! Nogmaals bedankt 👍🏼ronny S.ronny S. ★★★★★ Professionele service met een glimlach. 22 jaar oude rolluiken weer als nieuw. Snelle en harde werkers. Zeker aan te raden! Voor rolluikonderhoud bel ‘de rolluiken schoonmaker’Koen van H.Koen van H. ★★★★★ Hij heeft bij ons de rolluiken schoongemaakt in Veghel. Ik werd netjes 20 min. van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Alle rolluiken zijn super netjes schoongemaakt. Bij elk rolluik is mij gevraagd om zelf te kijken of het aan de binnenkant ook goed schoon was. Ofwel pas als jij tevreden bent, zijn zij tevreden! Op het dakkapel zijn de rolluiken ingebouwd, wat het extra lastig maakt om ze schoon te maken. Maar ook dat is geen enkel probleem gebleken.Kortom: super service voor een hele nette prijs, zeker een aanrader!Rens V.Rens V.
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
4.9
Gebaseerd op 201 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 511 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?