Elektrische Rolluiken

Wat zijn elektrische rolluiken?

Elektrische rolluiken zijn een luxe uitbreiding aan jouw huis. Deze moderne variant van traditionele rolluiken, maken jouw leven een stuk makkelijker. Met slechts een druk op de knop biedt het gemakkelijk de controle over lichtinval, privacy en beveiliging in je woning. Sterker nog, tegenwoordig kun je jouw rolluiken bedienen via de app. Ideaal.

Elektrische Rolluiken

De voordelen van elektrische rolluiken

Elektrische rolluiken bieden veel voordelen ten opzichte van reguliere rolluiken. Denk hierbij niet alleen aan gemak en luxe, maar ook aan functionele pluspunten zoals beveiliging. Er is dus veel winst te behalen.

Elektrische rolluiken kunnen gemakkelijk worden bediend. Met slechts een druk op de knop, een afstandsbediening of zelf een app, kun je gemakkelijk jouw rolluiken openen of sluiten. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook wel heel fijn wanneer je beperkt bent in je mobiliteit.

Door de flexibiliteit van elektrische rolluiken kun je flink wat energie besparen. De rolluiken helpen namelijk bij de thermische efficiëntie van jouw woning. Dit zorgt voor lagere stook- en koelkosten. Dat is niet alleen fijn voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Naast privacy bieden elektrische rolluiken een extra beveiligingslaag tegen inbrekers. Deze stevigere variant is veel moeilijker te openen waardoor inbrekers niet alleen eerder opgeven, maar ook sneller betrapt zullen worden.

Jij bepaalt hoeveel licht er wel of niet binnenkomt. Ideaal wanneer je een thuisbioscoop hebt, gevoelig bent voor licht of een multi-purpose kamer heeft. Heb je meer of minder licht nodig? Je regelt het met een druk op de knop.

Elektrische rolluiken houden het buitengeluid buiten. Dit is vooral handig in stedelijke gebieden of dicht bij drukke wegen. Je zult veel minder last hebben van afleiding of geluidsoverlast.

Wind, regen, zon of storm. Elektrische rolluiken beschermen je ramen tegen het weer. Denk hierbij niet alleen aan de UV-straling en regen, maar ook aan rondvliegend puin. De stevigheid van elektrische rolluiken zorgt ervoor dat jouw ramen veilig zijn.

Elektrische rolluiken gaan langer mee. Door de gemotoriseerde werking zijn deze minder onderhevig aan slijtage dan handmatige rolluiken. Dit verlengt de levensduur van rolluiken drastisch. Dat is goed voor mens en milieu, maar ook fijn voor jouw portemonnee.

Vakkundig advies? Neem contact op.

Elektrische Rolluiken

Elektrische rolluiken - De kosten

“Wat kosten elektrische rolluiken eigenlijk?”
Een vraag die, begrijpelijk, al te vaak gesteld wordt. Helaas is het antwoord hierop niet eenduidig. De prijs is sterk afhankelijk van de wensen, het merk en de kwaliteit. Waar de elektrische rolluiken initieel duurder kunnen zijn dan handbediende rolluiken zien we dat deze over een langere periode vaak goedkoper uitkomen. Dit door onderwerpen zoals slijtage, energiebesparing en het voorkomen van gebreken aan je ramen. Kortom, op de langere termijn ben je beter uit met elektrische rolluiken.

Elektrische rolluiken zijn
geen smart rolluiken

Elektrische rolluiken zijn niet altijd smart. Waar elektrische rolluiken bediend worden via een knop of afstandsbediening. Zijn smart rolluiken verbonden met het internet. Hierdoor kunnen ze geïntegreerd worden in een smart home-systeem en op afstand worden bediend.

Hoewel alle smart rolluiken elektrisch zijn, zijn niet alle elektrische rolluiken ‘smart’.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

energiebesparend en duurzaam

Elektrische rolluiken zijn goed voor het milieu. Deze energiebesparende en duurzame upgrade zorgt voor een betere thermische efficiëntie. Hierdoor hoef je minder te stoken of te koelen wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Daarnaast zijn elektrische rolluiken erg duurzaam. Ze slijten minder snel en gaan hierdoor langer mee. Kortom, wanneer je kiest voor elektrische rolluiken ben je milieubewust bezig.

de bediening

Het grote voordeel van elektrische rolluiken is natuurlijk de bediening, maar wat is er hier in mogelijk? In theorie zijn de mogelijkheden eindeloos, maar om het makkelijk te houden delen wij deze op in 3 opties. De knoppen, de afstandsbediening en de smart variant.

Elektrische rolluiken

Knopbediening

Met de eenvoudige knopbediening regel je moeiteloos de positie van je rolluiken. Een druk op de knop en voilà!

AFSTANDSBEDIENING

Geniet van het gemak van draadloze bediening! Open en sluit je rolluiken gemakkelijk met een afstandsbediening.

SMART integratie

Integreer jouw rolluiken in je smart home-systeem. Regel lichtinval en privacy met een app of zelfs op spraakcommando!

Meer weten of graag persoonlijk contact?

We snappen heel goed dat je het wellicht moeilijk vind om een keuze te maken. Misschien weet je niet zo goed wat je wilt of heb je andere twijfels. Maak je zich geen zorgen. We staan je altijd graag te woord. Hoe kunnen we je helpen?

Elektrische rolluiken laten plaatsen?

Ervaar het gemak van elektrische rolluiken! Bied je woning niet alleen extra beveiliging en isolatie, maar geniet ook van moeiteloze bediening met één druk op de knop. Laat je rolluiken professioneel plaatsen en transformeer je leefomgeving.

Rolluik demonteren door specialist

VEELGESTELDE VRAGEN

In veel gevallen ja, maar dit hangt af van het type en de staat van de huidige rolluiken. Een specialist kan dit het beste beoordelen.

Meestal wel. De meeste soorten handmatige rolluiken kunnen worden omgebouwd naar elektrische- of smart rolluiken. Echter, bij sommige oudere modellen of specifieke types zijn er soms beperkingen. Tijdens ons gratis inmeet en kennismakingsgesprek, bekijken we jouw specifieke situatie bieden we je de beste oplossing. We denken graag met je mee.

Onze held neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw bestaande rolluiken niet worden beschadigd. Je rolluiken, je woning en natuurlijk ook jijzelf worden behandeld met het grootste respect.

De meeste rolluiken hebben een back-up handmatige bediening voor noodgevallen zoals stroomstoringen.

Ervaringen van klanten

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0 Gebaseerd op 554 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Prima ervaring,offerte en afspraak via de app gemaakt,de mannen waren stipt op tijd en hebben onze rolluiken weer als nieuw schoon gemaakt,het was een zware klus.1 rolluik had een klein defect en werd zonder moeite door de jongens verholpen.na het schoonmaken netjes de muren en ramen gewassen.Echt een aanrader!!Mannen bedankt👍👍D van G.D van G. ★★★★★ Toppers!Ahman D.Ahman D. ★★★★★ Top kwaliteit en top service. Eerlijke mensen met een oog voor kwaliteit en maatwerk. Uiterst tevreden met mijn rolluik die ze hebben geplaatst. Ze werken erg professioneel en secuur.Niyazi K.Niyazi K. ★★★★☆ Perfekt stuk werk afgeleverd! Rolluiken zien er na 10 jaar weer uit als nieuw en dat alles voor een schappelijk bedrag!Ton van L.Ton van L. ★★★★★ Fast, thorough and responsible. A job well done.Olexandr P.Olexandr P. ★★★★★ Gisteren is de rolluikenschoonmaker langs gekomen voor het reinigen en nakijken van onze 6 rolluiken. Offerte was aangevraagd via de site, toen al zeer duidelijke en snelle communicatie.De heren waren er op de afgesproken tijd. Zijn snel en vakkundig aan het werk gegaan. De rolluiken zijn nog nooit zo schoon geweest!Na het werk vroegen ze zelfs om een dweil om de vloer binnen te drogen, omdat er toch wat spetters water waren gevallen, aangegeven dat dat niet nodig was. Maar zeer nette en vriendelijke service!Prijs zoals afgesproken via de mail.Dus, rolluiken laten reinigen, neem zeker contact op met de rolluikenschoonmaker!YulissaYulissa ★★★★★ Super netjes gewerkt en ook meteen mijn ramen gewassenzeer vriendelijke jongensEn het is betaalbaar mooi prijsje voor 3 rolluikenIk ben er zeer blij mee en ik raad hun iedereen aanBedankt jongens 👍Marion S.Marion S. ★★★★★ Ondanks zonnepanelen zijn de rolluiken mooi schoongemaakt en 1 hersteld.Will-Jan G.Will-Jan G.js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 555 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 555 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?