Rolluiken PRIJZEN

Voordelen van rolluiken

Rolluiken bieden u talrijke, mooie en interessante voordelen: van verduistering, minder risico op inbraak en meer privacy tot een lagere energierekening!

 

Huis met rolluiken

WAT KOSTEN ROLLUIKEN?

Er zijn een aantal dingen die bepalend zijn voor de exacte kosten van rolluiken, denk hierbij aan het type dat u kiest, de manier van bedienen, montage en extra opties! Hier bieden wij een overzicht waar een realistisch beeld te vinden is van de gemiddelde prijzen inclusief montage.

Gemiddelde Prijs

SOORTEN ROLLUIKEN

Er zijn een aantal eigenschappen die bepalend zijn voor het effect en de prijs van de rolluiken, u kunt bij de verschillende soorten denken aan:

Soorten rolluiken

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden vlak op de gevel gemonteerd waardoor er geen wind langs af komt geblazen, dit isoleert beter warmte en licht.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden ingebouwd, dit zorgt voor het mooiste resultaat. Inbouwrolluiken worden namelijk tussen de gevel van de woning geplaatst wat ervoor zorgt dat er geen wind langs af komt geblazen, dit isoleert beter warmte en licht.

Voorzetrolluiken

Bij een voorzetrolluik wordt het rolluik aan de buitenkant van de gevel op het raam of in een rolluikkast gemonteerd. Deze optie is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande huizen.

bediening

  •  Elektrisch
    1. Gemakkelijk te bedienen met een knop of afstandsbediening.
    2. Te monteren met tijdschakelaar.

  • Smart
    1. Gemakkelijk te bedienen met een knop, afstandsbediening of telefoon.
    2. Verschillende configuratiemogelijkheden (denk hierbij aan tijden, gradaties, locatie afhankelijk).

  • Normaal
    1. Voordelig in aanschaf.
    2. Bediening via koord.

prijsvergelijking soorten bediening

Materialen

Er zijn verschillende materialen mogelijk bij het kiezen van een rolluik, aluminium en kunststof. Aluminium heeft als voordeel dat het een duurzaam materiaal is met een betere afwerking, goede isolatie qua geluid en warmte. Een betaalbaarder alternatief is kunststof, echter isoleert deze in mindere mate. U kunt hierbij denken aan het tegenhouden van geluid, warmte en licht.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

ROLLUIKEN MONTEREN

Op zoek naar rolluiken met montage?

De Rolluiken Schoonmaker verzorgt de montage van voor tot achter! Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit garantie en dat de eventuele configuraties juist worden uitgevoerd.

Standaard configuratie of maatwerk?

Rolluiken kunnen wij op maat maken voor uw raam of kozijn, ook de manier van montage maakt verschil: opbouw, inbouw of voorzetrolluiken vergen verschillende manieren van aanpak die wij vakkundig kunnen opmeten en toepassen voor u!

 

maatwerk

Ervaringen van klanten

Wij hebben sind 3 a 4 jaar rolluiken hangen. Nu begaf de rolluik van de kamer van mijn dochter het helaas. De gene die bij ons de rolluiken heeft geplaatst kreeg ik geen gehoor meer. Ben een jaar bezig geweest met die beste man maar kwam steeds van een koude kermis thuis.Totdat Mo op me pad kwam om ons te helpen. Ik legde mijn probleem uit en stuurde wat foto’s en hij zal na zijn vakantie de planning rond gaan maken want hij had idd nog vakantie toen ik contact met hem opnam.Afspraak gemaakt en idd gisteren een nieuwe motor geplaatst en alles werkt weer gelukkig.Raad deze man echt aan ook als je nog van plan bent om rolluiken te laten plaatsen.Gr Michael van Lent
Michael Van L.
Michael Van L.
1725562743
Superrrrr. Vriendelijke mensen. Komen netjes hun afspraak na. Harde werkers. Prachtig mooi resultaat. Rolluiken en overkapping zien er weer uit als nieuw. Top!!
Marlie H.
Marlie H.
1724772896
Fijn bedrijf! Duidelijke communicatie. Verstand van zaken. Rolluiken, ramen en dakgoot keurig schoon! Wat een flinke klus was na 25 jaar! Tevreden klant en nu bellen we eerder!!
Saskia H.
Saskia H.
1724343561
Zeer tevreden. De eigenaar neemt zelf contact met je op en bespreekt alles. De medewerkers zijn zeer beleefd, weten wat ze doen. Zeker een aanrader.
Wendy J.
Wendy J.
1723827417
Ik ben zeer tevreden over t werk en t personeel .Zeer netjes beveel ze iedereen aan.👍🏻
Iris van den W.
Iris van den W.
1723796232
Hele goede service van de rolluikenschoonmaker en hele vriendelijke en nette monteurs zijn er bij mij geweest. Ik ben super tevreden met het resultaat
José S.
José S.
1723666469
Tope
Tope
1723541899
Kwam op de afgesproken tijd. Heeft alles netjes gereinigd en de ramen erna boven en eronder af gedaan. Top!
Debbie D.
Debbie D.
1722412534
Super vriendelijke mensen, en superfijne service, dus enorm dankjewel ik ben blij met jullie.
Morticia B.
Morticia B.
1722342005
Fijne jongens. Werken super snel en netjes. Verstand van rolluiken. Naderhand zelfs het raam van de buurman even gewassen omdat deze ook nat was geworden. Super schone rolluiken weer.Dank jullie wel!
Maartje van den O.
Maartje van den O.
1722258101
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 598 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 598 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?