Rolluiken PRIJZEN

Voordelen van rolluiken

Rolluiken bieden u talrijke, mooie en interessante voordelen: van verduistering, minder risico op inbraak en meer privacy tot een lagere energierekening!

 

Huis met rolluiken

WAT KOSTEN ROLLUIKEN?

Er zijn een aantal dingen die bepalend zijn voor de exacte kosten van rolluiken, denk hierbij aan het type dat u kiest, de manier van bedienen, montage en extra opties! Hier bieden wij een overzicht waar een realistisch beeld te vinden is van de gemiddelde prijzen inclusief montage.

Gemiddelde Prijs

SOORTEN ROLLUIKEN

Er zijn een aantal eigenschappen die bepalend zijn voor het effect en de prijs van de rolluiken, u kunt bij de verschillende soorten denken aan:

Soorten rolluiken

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden vlak op de gevel gemonteerd waardoor er geen wind langs af komt geblazen, dit isoleert beter warmte en licht.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden ingebouwd, dit zorgt voor het mooiste resultaat. Inbouwrolluiken worden namelijk tussen de gevel van de woning geplaatst wat ervoor zorgt dat er geen wind langs af komt geblazen, dit isoleert beter warmte en licht.

Voorzetrolluiken

Bij een voorzetrolluik wordt het rolluik aan de buitenkant van de gevel op het raam of in een rolluikkast gemonteerd. Deze optie is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande huizen.

bediening

 •  Elektrisch
  1. Gemakkelijk te bedienen met een knop of afstandsbediening.
  2. Te monteren met tijdschakelaar.

 • Smart
  1. Gemakkelijk te bedienen met een knop, afstandsbediening of telefoon.
  2. Verschillende configuratiemogelijkheden (denk hierbij aan tijden, gradaties, locatie afhankelijk).

 • Normaal
  1. Voordelig in aanschaf.
  2. Bediening via koord.

prijsvergelijking soorten bediening

Materialen

Er zijn verschillende materialen mogelijk bij het kiezen van een rolluik, aluminium en kunststof. Aluminium heeft als voordeel dat het een duurzaam materiaal is met een betere afwerking, goede isolatie qua geluid en warmte. Een betaalbaarder alternatief is kunststof, echter isoleert deze in mindere mate. U kunt hierbij denken aan het tegenhouden van geluid, warmte en licht.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

ROLLUIKEN MONTEREN

Op zoek naar rolluiken met montage?

De Rolluiken Schoonmaker verzorgt de montage van voor tot achter! Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit garantie en dat de eventuele configuraties juist worden uitgevoerd.

Standaard configuratie of maatwerk?

Rolluiken kunnen wij op maat maken voor uw raam of kozijn, ook de manier van montage maakt verschil: opbouw, inbouw of voorzetrolluiken vergen verschillende manieren van aanpak die wij vakkundig kunnen opmeten en toepassen voor u!

 

maatwerk

Ervaringen van klanten

Netjes en vriendelijk personeel goed werk afgeleverd bedankt mannen
Peter P.
Peter P.
1701528048
Super goede vakmannen die niet te beroerd zijn om iets extra te doen als zich dat voordoet. Vakwerk geleverd en ik ben heel tevreden! 👍
Conny C.
Conny C.
1701521663
Hele fijne mensen om over de vloer te hebben netjes op tijd en heel beleefd bedankt voor de schone en mooie rolluiken.
Kailey B.
Kailey B.
1700937508
Optijd en keurig aan de afspraken gehouden. Mijn rolluiken waren beschimmeld van binnen dacht zelf het niet schoon te krijgen was, maar De Rolluikenschoonmaker heeft het voor elkaar gekregen. Super bedankt en ga zo door met je mooie bedrijf!
Sjors K.
Sjors K.
1700937379
Keurig netjes werk afgeleverd.Nieuw band in de rolluiken en schoongemaakt. Ze zijn weer als nieuw. Ook de dakkapel schoon en keurig en voorzichtig gedaan omdat er zonnepanelen onder liggenAanrader
Miranda Van R.
Miranda Van R.
1700724535
Vandaag de rolluiken schoon laten maken door “de rolluiken schoonmaker”,super tevreden, waren op afgesproken tijd aanwezig, werken zeer zorgvuldig en zijn beleefd.Super tevreden!!
Marijke Van H.
Marijke Van H.
1700478489
Super tevreden! Mo is professioneel, kundig en komt zijn afspraken na. Binnen no time had hij een prijsopgave gestuurd voor het plaatsen van elektrische rolluiken. Met 3 man sterk in relatief korte tijd heeft hij de rolluiken vakkundig geplaatst.Hij reageert snel, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!
Vivian B.
Vivian B.
1700322931
Rolluiken schoon gemaakt en op boven verdieping voor zien van elektrische bediening . .Netjes volgens afspraak.
Robert-jan G.
Robert-jan G.
1700221860
Keurig aan de tijd gehouden, beleefde en aardig personeel. Super goed besproken wat er gedaan gaat worden. Eindresultaat; schone inbouw-rolluiken, weinig rotzooi en prima prijs.
Sacha K.
Sacha K.
1700083429
Grondig en netjes. Prima personeel.
Huub De G.
Huub De G.
1699464367
Top geholpen komt afspraken na geen onverwachte dingen ….. van de week met de storm gewoon afspraak door laten gaan en alles opgelost !! Nogmaals bedankt 👍🏼
ronny S.
ronny S.
1699104413
Professionele service met een glimlach. 22 jaar oude rolluiken weer als nieuw. Snelle en harde werkers. Zeker aan te raden! Voor rolluikonderhoud bel ‘de rolluiken schoonmaker’
Koen van H.
Koen van H.
1699010008
Hij heeft bij ons de rolluiken schoongemaakt in Veghel. Ik werd netjes 20 min. van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Alle rolluiken zijn super netjes schoongemaakt. Bij elk rolluik is mij gevraagd om zelf te kijken of het aan de binnenkant ook goed schoon was. Ofwel pas als jij tevreden bent, zijn zij tevreden! Op het dakkapel zijn de rolluiken ingebouwd, wat het extra lastig maakt om ze schoon te maken. Maar ook dat is geen enkel probleem gebleken.Kortom: super service voor een hele nette prijs, zeker een aanrader!
Rens V.
Rens V.
1698677339
Goede service en zeer netjes schoon gemaakt.Vriendelijk en spontaan..
Raymond W.
Raymond W.
1698422285
Hardwerkende jongens. (Mannen)
H v. H
H v. H
1698184204
Super bedrijf en hele fijne mensen. Heel netjes gewerkt, ik ben dik tevreden!
audrey
audrey
1697796898
Alle Rolluiken schoongemaakt en gemaakt waar nodig. Rolluiken waren erg oud, dus was het nodige onderhoud aan nodig. Goed werk geleverd.
Marja D.
Marja D.
1697702668
Vandaag rolluiken laten schoonmaken…vriendelijke mannen…doen goed hun werk…maken alles schoon na afloop…super tevreden
Jacqueline P.
Jacqueline P.
1697652794
Heel tevreden met de reparatie van mijn rolluiken snel en vakkundig gemaakt ben erg tevreden
Tess B.
Tess B.
1697640223
Super tevreden. Onze rolluiken zijn weer wit! Vriendelijke, hardwerkende mannen. Wij hebben onder een raam een serre, maar dit was geen probleem! Een absolute aanrader en zeker welkom voor de volgende klus!
Jonie J.
Jonie J.
1697616779
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
4.9
Gebaseerd op 201 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 511 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?