Rolluiken PRIJZEN

Voordelen van rolluiken

Rolluiken bieden u talrijke, mooie en interessante voordelen: van verduistering, minder risico op inbraak en meer privacy tot een lagere energierekening!

 

Huis met rolluiken

WAT KOSTEN ROLLUIKEN?

Er zijn een aantal dingen die bepalend zijn voor de exacte kosten van rolluiken, denk hierbij aan het type dat u kiest, de manier van bedienen, montage en extra opties! Hier bieden wij een overzicht waar een realistisch beeld te vinden is van de gemiddelde prijzen inclusief montage.

Gemiddelde Prijs

SOORTEN ROLLUIKEN

Er zijn een aantal eigenschappen die bepalend zijn voor het effect en de prijs van de rolluiken, u kunt bij de verschillende soorten denken aan:

Soorten rolluiken

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden vlak op de gevel gemonteerd waardoor er geen wind langs af komt geblazen, dit isoleert beter warmte en licht.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden ingebouwd, dit zorgt voor het mooiste resultaat. Inbouwrolluiken worden namelijk tussen de gevel van de woning geplaatst wat ervoor zorgt dat er geen wind langs af komt geblazen, dit isoleert beter warmte en licht.

Voorzetrolluiken

Bij een voorzetrolluik wordt het rolluik aan de buitenkant van de gevel op het raam of in een rolluikkast gemonteerd. Deze optie is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande huizen.

bediening

 •  Elektrisch
  1. Gemakkelijk te bedienen met een knop of afstandsbediening.
  2. Te monteren met tijdschakelaar.

 • Smart
  1. Gemakkelijk te bedienen met een knop, afstandsbediening of telefoon.
  2. Verschillende configuratiemogelijkheden (denk hierbij aan tijden, gradaties, locatie afhankelijk).

 • Normaal
  1. Voordelig in aanschaf.
  2. Bediening via koord.

prijsvergelijking soorten bediening

Materialen

Er zijn verschillende materialen mogelijk bij het kiezen van een rolluik, aluminium en kunststof. Aluminium heeft als voordeel dat het een duurzaam materiaal is met een betere afwerking, goede isolatie qua geluid en warmte. Een betaalbaarder alternatief is kunststof, echter isoleert deze in mindere mate. U kunt hierbij denken aan het tegenhouden van geluid, warmte en licht.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

ROLLUIKEN MONTEREN

Op zoek naar rolluiken met montage?

De Rolluiken Schoonmaker verzorgt de montage van voor tot achter! Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit garantie en dat de eventuele configuraties juist worden uitgevoerd.

Standaard configuratie of maatwerk?

Rolluiken kunnen wij op maat maken voor uw raam of kozijn, ook de manier van montage maakt verschil: opbouw, inbouw of voorzetrolluiken vergen verschillende manieren van aanpak die wij vakkundig kunnen opmeten en toepassen voor u!

 

maatwerk

Ervaringen van klanten

Na foto’s van mijn ramen te hebben opgestuurd met daarbij de globale afmetingen, een afspraak gepland voor inmeten. De eigenaar van het bedrijf, een jonge ambitieuze ondernemer, was netjes op tijd. We hebben een heel fijn contact gehad, hij nam uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden, had kleurstalen bij etc. Op de dag van plaatsing/schoonmaken was hij keurig op tijd met zijn team van collega’s.Onze bestaande rolluiken werden perfect gereinigd, ze zien er weer uit als nieuw, en we zijn super content over onze nieuwe rolluiken, 2 handbediend en 2 elektrisch.Mo, met je positieve instelling, professionele uitstraling, en het vakmanschap van jou en je medewerkers denk ik dat we je steeds vaker zien in het straatbeeld, met de montage van kwalitatief hoogwaardige rolluiken.Wij zijn in ieder geval dik tevreden!
Richard J.
Richard J.
1713605765
Ondanks de stromende regen hebben twee vriendelijke,enthousiaste mannen mijn rolluiken schoongemaakt. Ik ben heel erg tevredenDank jullie wel rolluikenschoonmakers.
Willy K.
Willy K.
1713558197
Absolute aanrader. Komt afspraken na, levert samen met zijn kompanen prima werk en de prijs is het meer dan waard. Ik had eigenlijk vooraf en achteraf foto’s moeten hebben. Wereld van verschil. Toppers
Jan H.
Jan H.
1713008438
Uitstekende ervaring met De Rolluiken Schoonmaker! Heldere communicatie, komen de afspraken netjes na en bellen kort van te voren nog even dat ze eraan komen. Harde werkers, waren met een team van 3 man. De rolluiken worden echt tot in detail schoon gemaakt. Binnenkant, buitenkant, inclusief bak en rails. Aan het eind van de klus wordt alles netjes achter gelaten en zijn de ramen gezeemd. Ook hebben ze meteen de bak van het zonnescherm meegepakt. Top service!!
David Z.
David Z.
1712932620
Heel snelle en goeie communicatie, fijne jongens bij ons thuis en top werk afgeleverd. Dakkapellen, ruiten, rolluiken en de dakgoten zijn weer schoon. Voor herhaling vatbaar!
Susanne D.
Susanne D.
1712872129
Ben heel erg blij met het resultaat. Keurige man die alles zelf bij zich heeft maakt de rolluiken geweldig schoon en repareert kleine defecten. Houdt zich aan de afgesproken prijs. Banden worden vervangen door een nieuwe diskette.Lapt na afkoop zelfs de ramen.
Gerlinde H.
Gerlinde H.
1712658177
Wat een vakkundige en vriendelijke mensen! Ze maken de gemaakte afspraken zeker waar. Werken erg netjes en zijn professioneel. Zeker een aanrader!
Anja P.
Anja P.
1712604104
Onze rolluiken waren te smerig voor woorden waar we zelf haast niet bij k ook konden.Vorige week gemaild en heel snel reactie gehad. Meteen een afspraak kunnen maken en een week later stond mohamet met zijn collega op de stoep. Hele vriendelijke gasten die super netjes werk afleveren. Zeker een aanrader en de volgende keer bel ik hem zeker weer op.
Elle Van E.
Elle Van E.
1712407240
Snel en makkelijk tot een afspraak gekomen.Komen afspraken na, snelle en goede service. Vriendelijke mensen en extra service door ook de kap van het luifel mee te reinigen.
Kim B.
Kim B.
1712394404
Vandaag zijn de rolluik schoonmakers bij ons geweest en dat is zeer goed bevallen! De rolluiken zijn weer stralend wit en schoon en het ruikt heel lekker fris! Superleuke en nette mannen, dus voor herhaling vatbaar! Bedankt mannen!
Marco en J.
Marco en J.
1712231266
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 531 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 531 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?