Rolluiken schoonmaken eindhoven

Rolluiken specialist in Eindhoven

Als u in Eindhoven woont en op zoek bent naar professionele hulp voor het schoonmaken van uw rolluiken, dan bent u bij De Rolluiken Schoonmaker aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden van rolluiken in de regio Eindhoven en omstreken.

 

Rolluiken schoonmaken met ladder

Waarom rolluiken schoonmaken?

Rolluiken zijn een belangrijk onderdeel van uw huis, omdat ze ervoor zorgen dat uw huis goed geïsoleerd is en dat uw privacy wordt beschermd. Ze kunnen echter ook vies worden door stof, vuil en vocht. Dit kan leiden tot problemen met het op- en neergaan van de rolluiken en kan ook invloed hebben op de isolatie en het uiterlijk van uw huis. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw rolluiken te schoonmaken.

Grondige schoonmaakservice

Bij De Rolluiken Schoonmaker bieden we een grondige schoonmaakservice voor rolluiken. Wij gebruiken professionele producten en technieken om ervoor te zorgen dat uw rolluiken grondig worden schoongemaakt en weer glanzen als nieuw. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alle vuil en stof worden verwijderd, zodat uw rolluiken weer in topconditie zijn.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

rolluiken reparaties eindh0ven

Naast het schoonmaken van rolluiken, kunnen we ook helpen met eventuele reparaties. Als u problemen heeft met het op- en neergaan van uw rolluiken of als er beschadigde onderdelen zijn, kunt u op ons rekenen om de problemen op te lossen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst die in staat zijn om de meeste problemen met rolluiken op te lossen.

 

Ervaringen van klanten

Na foto’s van mijn ramen te hebben opgestuurd met daarbij de globale afmetingen, een afspraak gepland voor inmeten. De eigenaar van het bedrijf, een jonge ambitieuze ondernemer, was netjes op tijd. We hebben een heel fijn contact gehad, hij nam uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden, had kleurstalen bij etc. Op de dag van plaatsing/schoonmaken was hij keurig op tijd met zijn team van collega’s.Onze bestaande rolluiken werden perfect gereinigd, ze zien er weer uit als nieuw, en we zijn super content over onze nieuwe rolluiken, 2 handbediend en 2 elektrisch.Mo, met je positieve instelling, professionele uitstraling, en het vakmanschap van jou en je medewerkers denk ik dat we je steeds vaker zien in het straatbeeld, met de montage van kwalitatief hoogwaardige rolluiken.Wij zijn in ieder geval dik tevreden!
Richard J.
Richard J.
1713605765
Ondanks de stromende regen hebben twee vriendelijke,enthousiaste mannen mijn rolluiken schoongemaakt. Ik ben heel erg tevredenDank jullie wel rolluikenschoonmakers.
Willy K.
Willy K.
1713558197
Absolute aanrader. Komt afspraken na, levert samen met zijn kompanen prima werk en de prijs is het meer dan waard. Ik had eigenlijk vooraf en achteraf foto’s moeten hebben. Wereld van verschil. Toppers
Jan H.
Jan H.
1713008438
Uitstekende ervaring met De Rolluiken Schoonmaker! Heldere communicatie, komen de afspraken netjes na en bellen kort van te voren nog even dat ze eraan komen. Harde werkers, waren met een team van 3 man. De rolluiken worden echt tot in detail schoon gemaakt. Binnenkant, buitenkant, inclusief bak en rails. Aan het eind van de klus wordt alles netjes achter gelaten en zijn de ramen gezeemd. Ook hebben ze meteen de bak van het zonnescherm meegepakt. Top service!!
David Z.
David Z.
1712932620
Heel snelle en goeie communicatie, fijne jongens bij ons thuis en top werk afgeleverd. Dakkapellen, ruiten, rolluiken en de dakgoten zijn weer schoon. Voor herhaling vatbaar!
Susanne D.
Susanne D.
1712872129
Ben heel erg blij met het resultaat. Keurige man die alles zelf bij zich heeft maakt de rolluiken geweldig schoon en repareert kleine defecten. Houdt zich aan de afgesproken prijs. Banden worden vervangen door een nieuwe diskette.Lapt na afkoop zelfs de ramen.
Gerlinde H.
Gerlinde H.
1712658177
Wat een vakkundige en vriendelijke mensen! Ze maken de gemaakte afspraken zeker waar. Werken erg netjes en zijn professioneel. Zeker een aanrader!
Anja P.
Anja P.
1712604104
Onze rolluiken waren te smerig voor woorden waar we zelf haast niet bij k ook konden.Vorige week gemaild en heel snel reactie gehad. Meteen een afspraak kunnen maken en een week later stond mohamet met zijn collega op de stoep. Hele vriendelijke gasten die super netjes werk afleveren. Zeker een aanrader en de volgende keer bel ik hem zeker weer op.
Elle Van E.
Elle Van E.
1712407240
Snel en makkelijk tot een afspraak gekomen.Komen afspraken na, snelle en goede service. Vriendelijke mensen en extra service door ook de kap van het luifel mee te reinigen.
Kim B.
Kim B.
1712394404
Vandaag zijn de rolluik schoonmakers bij ons geweest en dat is zeer goed bevallen! De rolluiken zijn weer stralend wit en schoon en het ruikt heel lekker fris! Superleuke en nette mannen, dus voor herhaling vatbaar! Bedankt mannen!
Marco en J.
Marco en J.
1712231266
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 531 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 531 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?