Rolluiken schoonmaken eindhoven

Rolluiken specialist in Eindhoven

Als u in Eindhoven woont en op zoek bent naar professionele hulp voor het schoonmaken van uw rolluiken, dan bent u bij De Rolluiken Schoonmaker aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden van rolluiken in de regio Eindhoven en omstreken.

 

Rolluiken schoonmaken met ladder

Waarom rolluiken schoonmaken?

Rolluiken zijn een belangrijk onderdeel van uw huis, omdat ze ervoor zorgen dat uw huis goed geïsoleerd is en dat uw privacy wordt beschermd. Ze kunnen echter ook vies worden door stof, vuil en vocht. Dit kan leiden tot problemen met het op- en neergaan van de rolluiken en kan ook invloed hebben op de isolatie en het uiterlijk van uw huis. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw rolluiken te schoonmaken.

Grondige schoonmaakservice

Bij De Rolluiken Schoonmaker bieden we een grondige schoonmaakservice voor rolluiken. Wij gebruiken professionele producten en technieken om ervoor te zorgen dat uw rolluiken grondig worden schoongemaakt en weer glanzen als nieuw. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alle vuil en stof worden verwijderd, zodat uw rolluiken weer in topconditie zijn.

De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

rolluiken reparaties eindh0ven

Naast het schoonmaken van rolluiken, kunnen we ook helpen met eventuele reparaties. Als u problemen heeft met het op- en neergaan van uw rolluiken of als er beschadigde onderdelen zijn, kunt u op ons rekenen om de problemen op te lossen. Wij hebben ervaren monteurs in dienst die in staat zijn om de meeste problemen met rolluiken op te lossen.

 

Ervaringen van klanten

Netjes en vriendelijk personeel goed werk afgeleverd bedankt mannen
Peter P.
Peter P.
1701528048
Super goede vakmannen die niet te beroerd zijn om iets extra te doen als zich dat voordoet. Vakwerk geleverd en ik ben heel tevreden! 👍
Conny C.
Conny C.
1701521663
Hele fijne mensen om over de vloer te hebben netjes op tijd en heel beleefd bedankt voor de schone en mooie rolluiken.
Kailey B.
Kailey B.
1700937508
Optijd en keurig aan de afspraken gehouden. Mijn rolluiken waren beschimmeld van binnen dacht zelf het niet schoon te krijgen was, maar De Rolluikenschoonmaker heeft het voor elkaar gekregen. Super bedankt en ga zo door met je mooie bedrijf!
Sjors K.
Sjors K.
1700937379
Keurig netjes werk afgeleverd.Nieuw band in de rolluiken en schoongemaakt. Ze zijn weer als nieuw. Ook de dakkapel schoon en keurig en voorzichtig gedaan omdat er zonnepanelen onder liggenAanrader
Miranda Van R.
Miranda Van R.
1700724535
Vandaag de rolluiken schoon laten maken door “de rolluiken schoonmaker”,super tevreden, waren op afgesproken tijd aanwezig, werken zeer zorgvuldig en zijn beleefd.Super tevreden!!
Marijke Van H.
Marijke Van H.
1700478489
Super tevreden! Mo is professioneel, kundig en komt zijn afspraken na. Binnen no time had hij een prijsopgave gestuurd voor het plaatsen van elektrische rolluiken. Met 3 man sterk in relatief korte tijd heeft hij de rolluiken vakkundig geplaatst.Hij reageert snel, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!
Vivian B.
Vivian B.
1700322931
Rolluiken schoon gemaakt en op boven verdieping voor zien van elektrische bediening . .Netjes volgens afspraak.
Robert-jan G.
Robert-jan G.
1700221860
Keurig aan de tijd gehouden, beleefde en aardig personeel. Super goed besproken wat er gedaan gaat worden. Eindresultaat; schone inbouw-rolluiken, weinig rotzooi en prima prijs.
Sacha K.
Sacha K.
1700083429
Grondig en netjes. Prima personeel.
Huub De G.
Huub De G.
1699464367
Top geholpen komt afspraken na geen onverwachte dingen ….. van de week met de storm gewoon afspraak door laten gaan en alles opgelost !! Nogmaals bedankt 👍🏼
ronny S.
ronny S.
1699104413
Professionele service met een glimlach. 22 jaar oude rolluiken weer als nieuw. Snelle en harde werkers. Zeker aan te raden! Voor rolluikonderhoud bel ‘de rolluiken schoonmaker’
Koen van H.
Koen van H.
1699010008
Hij heeft bij ons de rolluiken schoongemaakt in Veghel. Ik werd netjes 20 min. van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Alle rolluiken zijn super netjes schoongemaakt. Bij elk rolluik is mij gevraagd om zelf te kijken of het aan de binnenkant ook goed schoon was. Ofwel pas als jij tevreden bent, zijn zij tevreden! Op het dakkapel zijn de rolluiken ingebouwd, wat het extra lastig maakt om ze schoon te maken. Maar ook dat is geen enkel probleem gebleken.Kortom: super service voor een hele nette prijs, zeker een aanrader!
Rens V.
Rens V.
1698677339
Goede service en zeer netjes schoon gemaakt.Vriendelijk en spontaan..
Raymond W.
Raymond W.
1698422285
Hardwerkende jongens. (Mannen)
H v. H
H v. H
1698184204
Super bedrijf en hele fijne mensen. Heel netjes gewerkt, ik ben dik tevreden!
audrey
audrey
1697796898
Alle Rolluiken schoongemaakt en gemaakt waar nodig. Rolluiken waren erg oud, dus was het nodige onderhoud aan nodig. Goed werk geleverd.
Marja D.
Marja D.
1697702668
Vandaag rolluiken laten schoonmaken…vriendelijke mannen…doen goed hun werk…maken alles schoon na afloop…super tevreden
Jacqueline P.
Jacqueline P.
1697652794
Heel tevreden met de reparatie van mijn rolluiken snel en vakkundig gemaakt ben erg tevreden
Tess B.
Tess B.
1697640223
Super tevreden. Onze rolluiken zijn weer wit! Vriendelijke, hardwerkende mannen. Wij hebben onder een raam een serre, maar dit was geen probleem! Een absolute aanrader en zeker welkom voor de volgende klus!
Jonie J.
Jonie J.
1697616779
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
4.9
Gebaseerd op 201 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 511 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?