Wat kosten rolluiken?

een overzicht voor jou

Wat kost een rolluik?

Zonlicht dat zachtjes wordt gefilted, een heerlijk frisse slaapkamer in de zomer en de rest van een veilig huis: rolluiken doen meer dan je denkt. Naast de aesthetische waarde, zijn de functionele voordelen bijna eindeloos. Maar wat kost luxe? Wat kosten rolluiken? We geven je graag een inzicht in de kosten en hoe deze tot stand komen. Er is namelijk een oplossing voor iedereen.

Rolluiken laten plaatsen - De kosten in kaart

Verschillende soorten rolluiken

Standaard rolluiken

Voordelig & Daadkrachtig
  • Bediening met koord
  • Betrouwbaar
  • Snel geïnstalleerd

Elektrische rolluiken

Gemakkelijk & Effectief
  • Op afstand bedienen
  • Energie efficient
  • Veilig en duurzaam

Smart rolluiken

Luxe & Kwaliteit
  • Elektrische rolluiken en meer
  • Integratie met Smart systemen
  • Volledig geautomatiseerd

luxe Rolluiken hoeven niet veel te kosten

Luxe hoeft tegenwoordig niet veel te kosten. Rolluiken zijn er namelijk in allerlei vormen en maten. Hierdoor is er veel mogelijk, ook met betrekking tot de prijs. De prijs is dan ook sterk afhankelijk van de kwaliteit en van jouw wensen. 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag het onze held: “De rolluikenplaatser”

Hoe worden kosten bepaald? Wat kosten rolluiken?

Hoe worden de kosten bepaald?

Wat jouw nieuwe rolluiken gaan kosten is sterk afhankelijk van de materiaalkeuze. Kies je voor aluminium of kunsstof? We geven je graag advies.

Natuurlijk komen er kosten kijken bij de installatie van jouw nieuwe rolluiken. Denk hierbij niet alleen aan de arbeidskosten zoals voorwerk, het plaatsen en afvoer, maar ook eventuele vergunningen en reiskosten. 

De prijs is natuurlijk ook afhankelijk van jouw wensen. Wanneer er een standaard oplossing mogelijk is zijn de kosten lager dan wanneer je een maatwerk oplossing nodig hebt. 

Onderhoud en reparatie

Wanneer jouw rolluiken geplaatst zijn wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden. Regelmatig onderhoud hoeft gelukkig niet veel te kosten en voorkomt schade. Zo blijven jouw rolluiken langer goed en bespaar je op reparaties.

Wat kosten rolluiken?

hulp of advies nodig?

Als ervaren rolluiken schoonmaker (en plaatser) helpt onze held je graag. 

De voordelen

Door de thermische efficiëntie die moderne rolluiken bieden zijn deze ideaal om de temperatuur te reguleren. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden, waar deze in de winter juist warmte vasthoudt. 

Gesloten rolluiken zijn extreem lastig te openen. Zo dienen deze niet alleen als handige tool, maar ook als extra beveiliging. Verder bieden rolluiken natuurlijk ook privacy door de nieuwsgierige blikken buiten te houden.

Rolluiken kunnen geluid goed afweren. Hierdoor heb je veel minder last van drukke wegen of spelende kinderen. Ideaal wanneer je in een drukke omgeving woont.

Perfect om jouw kamer volledig te verduisteren. Ideaal als je nachtdiensten draait of een thuisbiscoop hebt. Ook fijn als je gewoon even een dutje wilt doen.

Wat kosten rolluiken?
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Rolluiken: De kosten in kaart

De vraag “Wat kosten rolluiken?” heeft helaas geen eenduidig antwoord. De prijs is niet alleen sterk afhankelijk van de installatiekosten en materiaalkeuze, maar ook van de wensen van de klant. Wil je inzicht krijgen in de kosten dan kun je het best een offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Onze held: De Rolluikenplaatser helpt je graag.

Ervaringen van klanten

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0 Gebaseerd op 581 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Super service. Volgens afspraak en netjes gewerkt. Ik raad deze service absoluut aan.Miranda de V.Miranda de V. ★★★★★ We zijn zeer tevreden over het schoonmaken van onze rolluiken. Ze hebben zeer netjes gewerkt en waren erg vriendelijk.Rmg V.Rmg V. ★★★★★ Top service en goed werk afgeleverd!Robin K.Robin K. ★★★★★ Super tevreden over dit bedrijf, hoe ze werken en het resultaat! Snel contact om tot een offerte te komen (zelfs tijdens een feestdag), komen afspraken na, werknemers super vriendelijk en met een top resultaat! Absolute aanrader! En zelfs zonder te vragen wasten ze nog een lichtkoepeltje en dakraampje mee. Top!Jeannine Savelkouls - van L.Jeannine Savelkouls – van L. ★★★★★ De Rolluikenschoonmaker is bij contact snel met antwoorden en een afspraak is makkelijk te maken, kortom uitstekende communicatie.Bij het reinigen van de rolluiken wordt er snel en grondig gewerkt, alles met een lach op het gezicht. Top service en top werk geleverd!GwenGwen ★★★★★ Super goede service. Onze rolluiken zijn weer als nieuw. 2 weken na het maken van de afspraak brak een lint waardoor het rolluik op de kamer ons zoontje niet meer open kon. Na dit gemeld te hebben zijn ze deze binnen 3 dagen alvast komen repareren.Lotte van de H.Lotte van de H. ★★★★★ Geweldig bedrijf! In eerste instantie benaderd voor het schoonmaken van de rolluiken van ons nieuw gekochte huis. Echter bleken de 12 rolluiken op de eerste verdieping in dusdanig slechte staat dat we besloten die te vervangen. Eerst de rolluiken die wel bleven hangen laten schoonmaken. Super netjes en vlot gedaan. Daarna een heldere prijs gekregen voor het vervangen van de rest en meteen een afspraak gepland. Vandaag was het zover. De oude eraf gehaald en die zijn ook netjes afgevoerd door Mo en Co 😉, daarna de nieuwe erop. Met 4 man in 5 uurtjes de klus geklaard 👏🏻 top! Super netjes, lekkere Brabantse mentaliteit, komen afspraken na en werken hard. Niks dan lof! Super bedankt mannen!Maartje Dianta S.Maartje Dianta S. ★★★★★ Geweldig bedrijf! In eerste instantie benaderd voor het schoonmaken van de rolluiken van ons nieuw gekochte huis. Echter bleken de 12 rolluiken op de eerste verdieping in dusdanig slechte staat dat we besloten die te vervangen. Eerst de rolluiken die wel bleven hangen laten schoonmaken. Super netjes en vlot gedaan. Daarna een heldere prijs gekregen voor het vervangen van de rest en meteen een afspraak gepland. Vandaag was het zover. De oude eraf gehaald en die zijn ook netjes afgevoerd door Mo en Co 😉, daarna de nieuwe erop. Met 4 man in 5 uurtjes de klus geklaard 👏🏻 top! Super netjes, lekkere Brabantse mentaliteit, komen afspraken na en werken hard. Niks dan lof! Super bedankt mannen!Maartje S.Maartje S.js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 581 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 581 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?