Wat kosten rolluiken?

een overzicht voor jou

Wat kost een rolluik?

Zonlicht dat zachtjes wordt gefilted, een heerlijk frisse slaapkamer in de zomer en de rest van een veilig huis: rolluiken doen meer dan je denkt. Naast de aesthetische waarde, zijn de functionele voordelen bijna eindeloos. Maar wat kost luxe? Wat kosten rolluiken? We geven je graag een inzicht in de kosten en hoe deze tot stand komen. Er is namelijk een oplossing voor iedereen.

Rolluiken laten plaatsen - De kosten in kaart

Verschillende soorten rolluiken

Standaard rolluiken

Voordelig & Daadkrachtig
  • Bediening met koord
  • Betrouwbaar
  • Snel geïnstalleerd

Elektrische rolluiken

Gemakkelijk & Effectief
  • Op afstand bedienen
  • Energie efficient
  • Veilig en duurzaam

Smart rolluiken

Luxe & Kwaliteit
  • Elektrische rolluiken en meer
  • Integratie met Smart systemen
  • Volledig geautomatiseerd

luxe Rolluiken hoeven niet veel te kosten

Luxe hoeft tegenwoordig niet veel te kosten. Rolluiken zijn er namelijk in allerlei vormen en maten. Hierdoor is er veel mogelijk, ook met betrekking tot de prijs. De prijs is dan ook sterk afhankelijk van de kwaliteit en van jouw wensen. 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag het onze held: “De rolluikenplaatser”

Hoe worden kosten bepaald? Wat kosten rolluiken?

Hoe worden de kosten bepaald?

Wat jouw nieuwe rolluiken gaan kosten is sterk afhankelijk van de materiaalkeuze. Kies je voor aluminium of kunsstof? We geven je graag advies.

Natuurlijk komen er kosten kijken bij de installatie van jouw nieuwe rolluiken. Denk hierbij niet alleen aan de arbeidskosten zoals voorwerk, het plaatsen en afvoer, maar ook eventuele vergunningen en reiskosten. 

De prijs is natuurlijk ook afhankelijk van jouw wensen. Wanneer er een standaard oplossing mogelijk is zijn de kosten lager dan wanneer je een maatwerk oplossing nodig hebt. 

Onderhoud en reparatie

Wanneer jouw rolluiken geplaatst zijn wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden. Regelmatig onderhoud hoeft gelukkig niet veel te kosten en voorkomt schade. Zo blijven jouw rolluiken langer goed en bespaar je op reparaties.

Wat kosten rolluiken?

hulp of advies nodig?

Als ervaren rolluiken schoonmaker (en plaatser) helpt onze held je graag. 

De voordelen

Door de thermische efficiëntie die moderne rolluiken bieden zijn deze ideaal om de temperatuur te reguleren. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden, waar deze in de winter juist warmte vasthoudt. 

Gesloten rolluiken zijn extreem lastig te openen. Zo dienen deze niet alleen als handige tool, maar ook als extra beveiliging. Verder bieden rolluiken natuurlijk ook privacy door de nieuwsgierige blikken buiten te houden.

Rolluiken kunnen geluid goed afweren. Hierdoor heb je veel minder last van drukke wegen of spelende kinderen. Ideaal wanneer je in een drukke omgeving woont.

Perfect om jouw kamer volledig te verduisteren. Ideaal als je nachtdiensten draait of een thuisbiscoop hebt. Ook fijn als je gewoon even een dutje wilt doen.

Wat kosten rolluiken?
De Rolluikenschoonmaker - Rolluiken laten ombouwen door een specialist

Rolluiken: De kosten in kaart

De vraag “Wat kosten rolluiken?” heeft helaas geen eenduidig antwoord. De prijs is niet alleen sterk afhankelijk van de installatiekosten en materiaalkeuze, maar ook van de wensen van de klant. Wil je inzicht krijgen in de kosten dan kun je het best een offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Onze held: De Rolluikenplaatser helpt je graag.

Ervaringen van klanten

Uitstekend5.0 Gebaseerd op 510 recensies van beoordeel ons op ★★★★★ Netjes en vriendelijk personeel goed werk afgeleverd bedankt mannenPeter P.Peter P. ★★★★★ Super goede vakmannen die niet te beroerd zijn om iets extra te doen als zich dat voordoet. Vakwerk geleverd en ik ben heel tevreden! 👍Conny C.Conny C. ★★★★★ Mohamed heeft eerst bij ons de rolluiken perfect schoongemaakt. We waren bezig met het plaatsen van een dakkapel. Daar heeft hij de rolluiken geplaatst. Allemaal kwaliteit, prima prijs, goede communicatie. Komen hun afspraken na. Vakman!Danny B.Danny B. ★★★★☆ Hele fijne mensen om over de vloer te hebben netjes op tijd en heel beleefd bedankt voor de schone en mooie rolluiken.Kailey B.Kailey B. ★★★★★ Optijd en keurig aan de afspraken gehouden. Mijn rolluiken waren beschimmeld van binnen dacht zelf het niet schoon te krijgen was, maar De Rolluikenschoonmaker heeft het voor elkaar gekregen. Super bedankt en ga zo door met je mooie bedrijf!Sjors K.Sjors K. ★★★★★ Keurig netjes werk afgeleverd.Nieuw band in de rolluiken en schoongemaakt. Ze zijn weer als nieuw. Ook de dakkapel schoon en keurig en voorzichtig gedaan omdat er zonnepanelen onder liggenAanraderMiranda Van R.Miranda Van R. ★★★★★ Vandaag de rolluiken schoon laten maken door “de rolluiken schoonmaker”,super tevreden, waren op afgesproken tijd aanwezig, werken zeer zorgvuldig en zijn beleefd.Super tevreden!!Marijke Van H.Marijke Van H. ★★★★★ Super tevreden! Mo is professioneel, kundig en komt zijn afspraken na. Binnen no time had hij een prijsopgave gestuurd voor het plaatsen van elektrische rolluiken. Met 3 man sterk in relatief korte tijd heeft hij de rolluiken vakkundig geplaatst.Hij reageert snel, zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!Vivian B.Vivian B. ★★★★☆ Rolluiken schoon gemaakt en op boven verdieping voor zien van elektrische bediening . .Netjes volgens afspraak.Robert-jan G.Robert-jan G. ★★★★★ Vandaag weer top service geleverd!
Rolluiken gerepareerd en gereinigd!!
Daniëlle W.Daniëlle W.
★★★★★ Keurig aan de tijd gehouden, beleefde en aardig personeel. Super goed besproken wat er gedaan gaat worden. Eindresultaat; schone inbouw-rolluiken, weinig rotzooi en prima prijs.Sacha K.Sacha K. ★★★★★ Grondig en netjes. Prima personeel.Huub De G.Huub De G. ★★★★★ Top geholpen komt afspraken na geen onverwachte dingen ….. van de week met de storm gewoon afspraak door laten gaan en alles opgelost !! Nogmaals bedankt 👍🏼ronny S.ronny S. ★★★★★ Professionele service met een glimlach. 22 jaar oude rolluiken weer als nieuw. Snelle en harde werkers. Zeker aan te raden! Voor rolluikonderhoud bel ‘de rolluiken schoonmaker’Koen van H.Koen van H. ★★★★★ Hij heeft bij ons de rolluiken schoongemaakt in Veghel. Ik werd netjes 20 min. van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Alle rolluiken zijn super netjes schoongemaakt. Bij elk rolluik is mij gevraagd om zelf te kijken of het aan de binnenkant ook goed schoon was. Ofwel pas als jij tevreden bent, zijn zij tevreden! Op het dakkapel zijn de rolluiken ingebouwd, wat het extra lastig maakt om ze schoon te maken. Maar ook dat is geen enkel probleem gebleken.Kortom: super service voor een hele nette prijs, zeker een aanrader!Rens V.Rens V.
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
4.9
Gebaseerd op 201 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 511 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?