De Rolluikenschoonmaker staat voor je klaar!

Video afspelen

Jouw Held!

De Rolluikenschoonmaker uit Eindhoven is jouw held voor het schoonmaken van rolluiken. Het schoonhouden van rolluiken is immers goedkoper dan vervanging!

Wat maak ik schoon?

Ik maak niet alleen maar rolluiken schoon, maar ook andere dingen. Naast het schoonmaken van rolluiken maak ik ook trespa-platen, dakkapellen, boeiboorden, veranda’s, dakgoten en nog meer schoon!
Specialist rolluiken schoonmaken
Rolluik schoonmaken op ladder

REPARATIES

Mijn superkrachten zitten niet alleen in schoonmaken. Want ik kan namelijk ook reparaties verrichten. Dus tijdens het schoonmaken kan ik ook jouw rolluik repareren, denk hierbij aan het vervangen van een band en of bandopwinder! Of zelfs het ombouwen naar een volledig elektrisch rolluik.

Ervaringen van klanten

De RolluikenschoonmakerUitstekendDe Rolluikenschoonmaker5.0 Gebaseerd op 613 recensies vanBekijk alle recensies beoordeel ons op ★★★★★ Prima service, leuke en nette vakmannen. Zeker een aanbeveling!Petra BPetra B ★★★★★ Top team rolluiken weer schoon en 1tje gemaakt en ook mijn ramen weer schoon en aardige mannenKJ vd E.KJ vd E. ★★★★★ Vriendelijke jongens, kwamen snel om het rolluik te maken en het boeiboord zuiver te maken. top! en de ramen zijn ook meteen gewassen. Blij meeMarita Van K.Marita Van K. ★★★★★ Goed werk verricht ! Vriendelijk en behulpzaam .Alles keurig achtergelaten ! Aan te raden !Jolanda E.Jolanda E. ★★★★★ vandaag is de motor van ons rolluik vervangen
wij, als klant van de eerste dag zijn tevreden
top werk, ga zo door👍
Neel Dekkers van der P.Neel Dekkers van der P.
★★★★★ Vorige week de mannen hier gehad om de rolluiken schoon te maken. Aardige mannen en netjes gewerkt 👍Wendy H.Wendy H. ★★★★★ Gezellig praatje gemaakt en netjes werk geleverd!
Rolluiken weer schoon van binnen en buiten.
Ramen weer schoon.
Vincent V.Vincent V.
★★★★★ Top, top, top service. Hij denkt met jou mee en komt al zijn afspraken perfect op tijd na! Hij heeft bij mij 6 (solar) rolluiken geplaatst en tip-top achtergelatenMithat K.Mithat K.
js_loader

Lees onze blogs

De Rolluiken Schoonmaker Logo VIsual

Neem contact met mij op

Mocht je n.a.v. alle informatie nog vragen hebben of mocht je een afspraak willen maken?


Neem dan contact op met mij via de contact-formulier hieronder of vraag direct een offerte aan op mijn offerte-pagina.

De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 613 recensies
js_loader
De Rolluikenschoonmaker
5.0
Gebaseerd op 613 recensies
js_loader
Chat openen
1
Stuur een berichtje!
Welkom bij de rolluiken schoonmaker!
Hallo 👋 Hoe kan ik je verder helpen?